ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Θύμα της απεργίας και ο Εστογιανόφ /

Θύμα της απεργίας και ο Εστογιανόφ



Χωρίς τον Φαμπιάν Εστογιανόφ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Πανιωνίου. Ο «Λόλο» ήταν να επιστρέψει σήμερα, Τετάρτη, στην Αθήνα από την Ισπανία αλλά λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Ουρουγουανός ενημέρωσε πως θα φτάσει με την βραδινή πτήση και στην αυριανή προπόνηση θα είναι «παρών».

Ο Εστογιανόφ απουσίαζε προκειμένου να διευθετήσει κάποια θέματα σχετικά με το διαβατήριο του και η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (5/10). Δεν υπολόγισε όμως την απεργία και έτσι δεν κατάφερε να επιστρέψει στην ώρα του. Πλέον αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης που θα γίνει στο Κορωπί.

Ο Τάκης Λεμονής χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ, καταρτίζοντας πρόγραμμα με εργομετρικές εξετάσεις.

Όσον αφορά τους Σάμαρη, Γιόνσον, ο πρώτος συνεχίζει την θεραπεία του για την εγχείρηση στο διάφραγμα, ενώ ο δεύτερος αναμένεται την Πέμπτη (6/10) να κάνει δεύτερη ένεση στον προσαγωγό του και στη συνέχεια σε συνεργασία με τον γιατρό κ. Γιώργο Κατσιφαράκη να αποφασιστεί η θεραπεία που θα ακολουθήσει. Πάντως οι ελπίδες να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (16/10) είναι μεγάλες.

Πηγή: sportfm.gr

Πάρε θέση στις παγκόσμιες αγορές
Άνοιξε δωρεάν ένα demo λογαριασμό!ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/240211/thuma-tis-apergias-kai-o-estogianof/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |