ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Αμπντούν: Ακόμη δεν είδατε τίποτα /

Αμπντούν: Ακόμη δεν είδατε τίποτα



Ούτε ένα μικρό δείγμα των πραγματικών του δυνατοτήτων δεν έχει δείξει ακόμη ο Τζαμέλ Αμπντούν στον Ολυμπιακό, όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην αλγερινή «Le Buteur». «Ανήκω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ο κόσμος είναι φανταστικός», τόνισε ο 25χρονος άσος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλγερινού εξτρέμ.

-Πώς τα πηγαίνεις στο νέο σου περιβάλλον;
«Όλα πάνε πολύ καλά. Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μίας εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Δεν έχω παράπονο. Ο κόσμος εδώ με έκανε να αισθάνομαι ευπρόσδεκτος από την πρώτη στιγμή και έχω προσαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο. Ήδη γνώριζα κάποιους παίκτες και αυτό με βοήθησε. Σιγά-σιγά βρίσκω τη φόρμα μου και δουλεύω σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος, αφού πέρασα πέντε μήνες απραξίας. Δεν ήταν εύκολο για μένα μετά από όσα έγιναν στην Καβάλα. Έπρεπε να περιμένω αρκετό καιρό για να υπογράψω στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα όλα είναι καλά. Απλώς χρειάζεται να βρω τη φόρμα μου για να φτάσω στο 100%».

-Δεν αισθάνεσαι 100% έτοιμος;
«Όχι ακόμη. Δεν νιώθω έτοιμος. Ακόμη πρέπει να δουλέψω. Σε 3-4 ματς πιστεύω πως θα επιστρέψω στα πραγματικά επίπεδα απόδοσής μου. Η σεζόν είναι μεγάλη και όλα κρίνονται στο τέλος. Ακόμη δεν έχω παρουσιάσει ούτε μία ιδέα του τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός όμως με παρακολούθησε την περασμένη σεζόν και γι’ αυτό με απέκτησε».

-Πώς ένιωσες για όσα έγιναν στην Καβάλα;
«Απλώς έμεινα ήσυχος και περίμενα. Στο τέλος, πρέπει να πιστεύεις στο Θεό και όλα θα γίνουν».

-Πότε έγιναν οι επαφές με τον Ολυμπιακό;
«Από πέρυσι. Ήξερα πως με παρακολουθούσαν και με ήθελαν. Όμως είχα συμβόλαιο με την Καβάλα και δεν μπορούσαν να γίνουν διαπραγματεύσεις. Άλλωστε δεν μπορείς να πεις όχι σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική».

-Μπορείς να συγκρίνεις την ατμόσφαιρα αυτή με άλλη που έχεις ζήσει;
«Δεν συγκρίνεται. Οι άνθρωποι εδώ είναι πραγματικοί φίλοι του ποδοσφαίρου. Λατρεύουν τον Ολυμπιακό και είναι εντυπωσιακό το πάθος που υπάρχει για το σύλλογο και τους παίκτες. Μόνο με τον κόσμο της Αλγερίας μπορώ να συγκρίνω αυτόν του Ολυμπιακού. Εμείς οι Αλγερινοί ίσως είμαστε λίγο πιο θερμόαιμοι από τους Έλληνες (γέλια). Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη».

-Είναι αλήθεια πως είχε προτάσεις από το Κατάρ;
«Ναι, είναι αλήθεια. Είχα κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία. Ειλικρινά, δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω εκεί. Η κουλτούρα μού ταιριάζει απόλυτα και το περιβάλλον είναι τέλειο, αλλά είχα την τύχη να με προσεγγίσει ένας μεγάλος σύλλογος και δεν αρνήθηκα. Επίσης υπέγραψα ένα μεγάλο συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, η οικογένειά μου νιώθει πολύ καλά στην Αθήνα. Είναι μία πανέμορφη πόλη με ιδανικό κλίμα, όπως αυτό της Αλγερίας».

Ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν κρύβει, επίσης, τη δυσαρέσκειά του για τη μη κλήση του στην εθνική Αλγερίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Πάρε θέση στις παγκόσμιες αγορές
Άνοιξε δωρεάν ένα demo λογαριασμό!ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/239090/abdoun-akomi-den-eidate-tipota/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |