ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Αποκλεισμένο το γραφείο του Κουτρουμάνη από το ΠΑΜΕ /

Αποκλεισμένο το γραφείο του Κουτρουμάνη από το ΠΑΜΕ



Συνδικάτα και δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν αποκλεισμό στο γραφείο του Υπουργού Εργασίας, στον όγδοο όροφο, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση που δίνει «γη και ύδωρ στην πλουτοκρατία, επιχειρώντας να καταργήσει το κατώτερο μεροκάματο και τις συλλογικές συμβάσεις».

«Όποιος τολμήσει να υιοθετήσει, να συμφωνήσει ή να παζαρέψει την κατάργηση του κατώτερου μεροκάματου της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, θα το πληρώσει πολύ ακριβά» αναφέρει το ΠΑΜΕ.

Τα συνδικάτα και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 11.30 π.μ. στο γραφείο του.

Την ίδια στιγμή υπό κατάληψη βρίσκονται οκτώ υπουργεία: Αγροτικής Ανάπτυξης, Εμπορίου, Οικονομικών, Πολιτισμού, Δικαιοσύνης, Υγείας, Περιβάλλοντος από την ΑΔΕΔΥ και το υπουργείο Παιδείας από φοιτητές, ενώ οι εργαζόμενοι κατέλαβαν επίσης τις τεχνικές υπηρεσίες του ΙΚΑ στην οδό Ιπποκράτους.

Τέλος, εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν καταλάβει δημαρχεία τόσο στα Βόρεια Προάστια όσο και στην Καλλιθέα αλλά και Χώρους Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην Αθήνα, την Πάτρα αλλά και τη Θεσσαλονίκη.

Πάρε θέση στις παγκόσμιες αγορές
Άνοιξε δωρεάν ένα demo λογαριασμό!ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/239134/apokleismeno-to-grafeio-tou-koutroumani-apo-to-pame/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |