ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ζαγοράκης /

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ζαγοράκης



Ιδιαίτερα κρίσιμη αναμένεται αυτή η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ. Μέχρι σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπου το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις και προσθήκες προσώπων στο νέο σχήμα. Υπενθυμίζεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει και το πόρισμα του νέου οικονομικού ελέγχου που έγινε στην ΠΑΕ.

Όλα δείχνουν ότι οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και οι περισσότεροι από τους νυν παράγοντες θα αποχωρήσουν. Πιθανοί έως σίγουροι για το νέο σχήμα θεωρούνται - εκτός του «Ζαγόρ» - ο Ζήσης Βρύζας, ο Δημήτρης Σαχπατζίδης και ένα μέλος από τον Ερασιτέχνη (πιθανότατα ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος).

Εν τω μεταξύ, πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα διοίκηση αναμένεται να αναλάβει ο Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Ζαγοράκη και συζητούν για τα πρόσωπα που θα συνεχίσουν. Από την πλευρά του, ο Βρύζας περιμένει να μιλήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για τον ρόλο που θα έχει στο νέο σχήμα.

Υπογράφει ο Κατσικάς

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιώργου Κατσικά στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός αμυντικός συναντήθηκε το Σάββατο με τον Ζήση Βρύζα και ήρθαν σε προφορική συμφωνία, όμως δεν έπεσαν οι υπογραφές λόγω του χθεσινού αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο 21χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και οι αποδοχές του θα είναι κλιμακωτές (70.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 80.000 ευρώ τον δεύτερο και 90.000 ευρώ τον τρίτο). Υπενθυμίζεται ότι ο Κατσικάς έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, έχοντας παίξει σε 15 ματς (1123 λεπτά συμμετοχής) την περσινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Έμειναν στην Αθήνα οι διεθνείς

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας θα ενσωματωθούν από σήμερα οι διεθνείς Φωτάκης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στην Κροατία (07/10, στο Καραϊσκάκη) και τη Γεωργία (11/10, εκτός έδρας). Εν τω μεταξύ, στην πρωτεύουσα έμεινε και ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος θα μεταβεί στη Ρουμανία για να ενσωματωθεί και αυτός στην εθνική του.

Πηγή: sport-fm.gr

Πάρε θέση στις παγκόσμιες αγορές
Άνοιξε δωρεάν ένα demo λογαριασμό!ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/238346/null/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |