ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Στρουμφάκια, η επίσημη πρεμιέρα με την Q /

Στρουμφάκια, η επίσημη πρεμιέρα με την Q



Την επίσημη πρεμιέρα έκανε στον κινηματογράφο Αθήναιον η πολυαναμενόμενη ταινία Τα στρουμφάκια σε 3D. Πολλοί επώνυμοι, μεταξύ αυτών η Σίσσυ Χρηστίδου, οι ηθοποιοί Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσσυ Μάλφα, ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος και ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος.

Την επίσημη πρεμιέρα πρόσφερε η εταιρεία Q. Κάτοχοι καρτοκινητού Q και WIND, εργαζόμενοι της WIND και της κινηματογραφικής εταιρίας FEELGOOD entertainment, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, μουσικοί, παρακολούθησαν σε 3D τα Στρουμφάκια στο παρθενικό τους ταξίδι στη Νέα Υόρκη, στην πρώτη τους εμπειρία από την επαφή που είχαν με ανθρώπους αλλά και με τον βδελυρό Δρακουμέλ.

Πριν την έναρξη της ταινίας, οι μικροί θεατές μέτρησαν το ύψος τους στο μηλόμετρο, φωτογραφήθηκαν με τα μασκότ Στρουμφίτα, Μπαμπαστρούμφ και Σκουντούφλη, απόλαυσαν μικρές λιχουδιές και έλαβαν αναμνηστικά δωράκια.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν επίσης στην είσοδο του κινηματογράφου μια σειρά από Στρουμφάκια, φιλοτεχνημένα από τα συγκροτήματα ΟΝIRAMA, VEGAS και Κόκκινα Χαλιά.

Την ταινία προλόγισε η γοητευτική μπλε ηρωίδα των Στρουμφ, η οποία πρωταγωνιστεί και στη διαφημιστική ταινία της Q. Tη φωνή της στη στρουμφίτα για την ελληνική μεταγλώτισση έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ταινία «Στρουμφάκια» θα βρίσκεται στις αίθουσες από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ποιοι παρευρέθηκαν...

Σίσσυ Χρηστίδου




Ο Σπύρος Πώρος με τη γυναίκα του και τις κόρες τους Διώνη Πώρου και Λητώ Πώρου


Ο παρουσιαστής του ΜΤV Άλεξ Κάβδας


Η Μπέσσυ Μάλφα με τα παιδιά της


Ιωάννα Σουλιώτη


O Λάμπης Λιβιεράτος με τα παιδιά του και μια φίλη τους


Το συγκρότημα κόκκινα χαλιά με τα κορίτσια της wind


Αντιγόνη Κουλουλάκου- Κορίνα Στεργιάδου



Μπέλλα Αδαμοπούλου, Αννίτα Ναθαναήλ με τα παιδιά τους



Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/entertainment/cinema/arthro/225799/stroumfakia-i-episimi-premiera-me-tin-q/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |