ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Το Γάλα στη μεγάλη οθόνη /

Το Γάλα στη μεγάλη οθόνηΤο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011, πλήθος καλεσμένων κατέκλυσαν τον κινηματογράφο Αττικόν Cinemax Class, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Το Γάλα».

Η πρεμιέρα έλαβε χώρα στα πλαίσια του 17ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας CONN-X.

Μία από τις σπουδαιότερες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων ετών μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.


Δημήτρης Μαύρος, Όμηρος Πουλάκης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Γιώργος Σιούγας

«Το Γάλα» είναι μια τραγική ιστορία τριών ηρώων, της Ρήνας και των δύο γιων της, Αντώνη και Λευτέρη.

Έχοντας μεταναστεύσει εδώ και χρόνια από την Τιφλίδα, ο Αντώνης, φιλόδοξος και πρόθυμος να ανελιχθεί κοινωνικά και να γυρίσει την πλάτη στις ρίζες του, διατηρεί σχέση με την κόρη του αφεντικού του, την οποία και ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Ο Λευτέρης, από την άλλη, αρνείται να ζήσει στο σήμερα, παραμένει αδύναμος και αφελής, ενώ η συμπεριφορά του γίνεται όλο και πιο περίεργη.


Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη καμάρωσαν την κόρη τους, Ηρώ Μπέζου, στην μεγάλη οθόνη

Η Ρήνα, ζώντας τον καθημερινό φόβο, βρίσκεται στη μέση προσπαθώντας να τους φέρει κοντά.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας: ο σκηνοθέτης Γιώργος Σιούγας, οι πρωταγωνιστές Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Όμηρος Πουλάκης, Ιωάννα Τσιριγκούλη και Δημήτρης Μαύρος, καθώς και ο δημιουργός του ομώνυμου θεατρικού έργου, Βασίλης Κατσικονούρης.


Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Δημήτρης Μαύρος, Γιώργος Σιούγας, Βασίλης Κατσικονούρης, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Όμηρος Πουλάκης

Παρόντες στην πρεμιέρα ήταν επίσης πλήθος προσκεκλημένων από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσα στους οποίους οι: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Ελένη Ράντου, Γιάννης Βούρος, Άλκης Κούρκουλος, Μηνάς Χατζησάββας, Αντώνης Λουδάρος, Γιώργος Καραμίχος, Ορφέας Αυγουστίδης, Ντίνος Αυγουστίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Πιατάς, Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Όλγα Μαλέα, Νίκος Περάκης, Ιωάννα Παππά, Βίκυ Βολιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Λήδα Ματσάγκου, Ηρώ Μανέ, Διονύσης Φωτόπουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Παναγιώτης Πετράκης, Αντιγόνη Δρακουλαράκου, Ιωάννης Παπαζήσης, Βανέσσα Αδαμοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Η ταινία «Το Γάλα» καταχειροκροτήθηκε και τα σχόλια όλων όσων την παρακολούθησαν στην επίσημη πρεμιέρα της ήταν ενθουσιώδη.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/entertainment/cinema/arthro/235030/to-gala-sti-megali-othoni/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |