ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Επιστρέφουν σήμερα οι επιθεωρητές της τρόικας /

Επιστρέφουν σήμερα οι επιθεωρητές της τρόικας



Την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος αναμένεται να ολοκληρώσουν σήμερα οι επικεφαλής της τρόικας ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ που επιστρέφουν στην Αθήνα.

Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, ο οποίος τόνισε επίσης πως το θέμα της Ελλάδας και η εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου θα συζητηθεί σε συνεδρίαση του Eurogroup, το οποίο θα συγκληθεί μέσα στον Οκτώβριο.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το Eurogroup θα πραγματοποιήσει άλλη μία συνεδρίαση όσο το δυνατόν νωρίτερα, πάντως μέσα στον Οκτώβριο, προκειμένου να συζητήσει την κατάσταση στην Ελλάδα και να εξετάσει την εκταμίευση της επόμενης δόσης», δήλωσε.

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος διευκρίνισε ότι η συζήτηση για την επόμενη δόση δεν είναι στην ατζέντα του επόμενου προγραμματισμένου Eurogroup της 3ης Οκτωβρίου. Διαβεβαίωσε, ωστόσο, ότι το θέμα θα συζητηθεί εντός του επόμενου μήνα και ότι η εκταμίευση θα αποφασιστεί εγκαίρως.
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/236614/epistrefoun-simera-oi-epitheorites-tis-troikas-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |