ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Υπαίθρια πάρκινγκ οι δρόμοι της Αθήνας /

Υπαίθρια πάρκινγκ οι δρόμοι της Αθήνας



Εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους είναι για άλλη μια μέρα οι οδηγοί εξαιτίας της 24ωρης απεργίας στα Μέσα Μεταφοράς και τα ταξί.

Οι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι και τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές μιας και σήμερα η κίνηση είναι ελεύθερη για όλα τα Ι.Χ. λόγω της άρσης του μέτρου του δακτυλίου.

Αυτή τη στιγμή προβλήματα υπάρχουν στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος της Φιλοθέης, στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στη Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και την Παραλιακή.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό. Εκεί οι δυσκολίες εντοπίζονται από Ανθούσα έως Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο προς την Αθηνών-Λαμίας και από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο. Καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού από την Αγία Παρασκευή έως την Κηφισίας στο ρεύμα προς Βριλήσσια.Πηγή - NewsBeast Link:[http://e-volos.gr/el/ellada_1/ypai8ria_parkingk_oi_dromoi_tis_a8inas.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |