ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Η Αγγελική έχει βίντεο με τη δολοφονία του Μπάμπη /

Η Αγγελική έχει βίντεο με τη δολοφονία του Μπάμπη



Έχουν ήδη περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τη στιγμή που ο επιχειρηματίας, Μπάμπης Λαζαρίδης, έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των άγνωστων ακόμη δραστών. «Κάποιο θέλουν να παραμείνει ανεξιχνίαστη η υπόθεση του γιου μου, αλλά δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Όσο ζω θα αναζητώ τη δικαίωση του παιδιού μου» λέει η Μαρία Λαζαρίδη, που θέλει να βρει την άκρη του νήματος της άγριας δολοφονίας και αυτούς που πάτησαν τη σκανδάλη εναντίον του, αφαιρώντας του τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου του 2008.

Η Μαρία Λαζαρίδη δεν διστάζει να τα βάλει και με την τελευταία σύντροφο της ζωής του Μπάμπη Λαζαρίδη, την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

«Την προκαλώ ακόμα μια φορά, όπως βγαίνει και μιλάει για το νέο της έρωτα, να αποκαλύψει και όλα όσα κρύβονται πίσω από τον άδικο χαμό του παιδιού μου» λέει η Μαρία Λαζαρίδη.

Η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, σύμφωνα με την Espresso, για πρώτη φορά αναφέεται σε ένα βίντεο που έχει στην κατοχή της η τραγουδίστρια με τις τελευταίες δραματικές ώρες του επιχειρηματία. «Που το βρήκε η Αγγελική αυτό το βίντεο; Να πάει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση με όλα όσα γνωρίζει. Δέκα μέρες μετά την κηδεία του γιου μου ήρθα στην Αθήνα και την επισκέφτηκα μαζί με την κόρη μου, τη Λίτσα. Εκεί που καθόμουνα μου λέει «να σου δείξω ένα βίντεο που έχω» και πάει να το βάλει. Πριν καν κοιτάξω την τηλεόραση ακούω μια αντρική φωνή να φωνάζει «Μπάμπη» και αμέσως μετά τους πυροβολισμούς. Ανατρίχιασα... Καθόταν και το έβλεπε, εγώ δεν το άντεξα. Είναι βίντεο που τους δείχνει από την ώρα που βγαίνουν από το ξενοδοχείο όπου έμεναν στην παραλιακή μέχρι που το παιδί μου πέφτει στο δρόμο νεκρό από σφαίρες. Ποιος το τράβηξε αυτό; Να μας εξηγήσει πως βρέθηκε στα χέρια της».
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/society/arthro/234277/i-aggeliki-ehei-video-me-ti-dolofonia-tou-babi/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |