ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9,84 /

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9,84



Πρεμιέρα έκανε χθες το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του Αθήνα 9,84 που θα απαρτίζεται από τρεις ζώνες, όπου θα «παντρεύεται» η ειδησεογραφία με τη διασκέδαση.

Η πρώτη ζώνη, ειδησεογραφική και ενημερωτική, θέτει την ατζέντα της ημέρας, σχολιάζει την επικαιρότητα και ξεκινά στις 6 το πρωί, με την εκπομπή «Χωρίς Ζάχαρη» με τον Βαγγέλη Καργούδη. Μια ώρα μετά, στις 7, η εκπομπή «Η Επόμενη Δόση», με τους Δώρα Σαρρή και Γιάννη Παπαγεωργίου, δίνει έμφαση στην οικονομική ενημέρωση. Παρεμβάσεις και σχόλια από τους Φοίβο Καρζή και Τάσο Παππά. Στις 10 η επικαιρότητα στην πρώτη γραμμή, με την εκπομπή της Νόνης Καραγιάννη «Αθήνα Σήμερα».

Η δεύτερη ζώνη του προγράμματος, μια εναλλακτικότερη ματιά στα γεγονότα, ξεκινά στις 12 το μεσημέρι, με τα «Ανοιχτά Σύνορα» του Κώστα Ράπτη, με ειδήσεις από την Ευρώπη και τον κόσμο. Στη 1 τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνει η Τζίνα Μοσχολιού, με την εκπομπή «Άκου τι Έγινε», για μια δεύτερη, εναλλακτικότερη ανάγνωση της επικαιρότητας. Ακολουθεί στις 2 το μεσημέρι η εκπομπή του Άρη Τόλιου «Η Στάση των Δύο», το κεντρικό magazino του σταθμού. Στις 3 το μεσημέρι, στο μικρόφωνο του σταθμού ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, με την εκπομπή «Ένα – Δύο – Τρία». Συνεντεύξεις, καλεσμένοι, σχολιασμός των media και κινηματογράφος. Και στις 4 το απόγευμα, μια διαφορετική ματιά στον κόσμο, με τη Λαμπρινή Θωμά, μέσα από την εκπομπή «Μεσημβρινοί και Παράλληλοι».

Η τρίτη ζώνη του προγράμματος έρχεται με πολλή μουσική και όχι μόνο. Στις 5 το απόγευμα, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος, στην εκπομπή του, «Metropolis», αφηγείται με τραγούδια ιστορίες από όλον τον κόσμο. Στις 6 μουσικές, λέξεις και συναισθήματα, ξεδιπλώνονται στην εκπομπή «Ράδιο City», με την Έλενα Χατζηιωάννου. Στις 7, «Πάμε Βόλτα», με τις αγαπημένες μουσικές της Λίλυς Καρατζαφέρη. Και... ραντεβού στις 8, «Σόλωνος και Μασσαλίας», με τον Θόδωρο Σαραντή. Στις 9 το βράδυ, η Ελένη Σούρδη «καταλαμβάνει» τα decks του σταθμού, με το δικό της «Πικ Απ». Και καθώς η μέρα φεύγει, το βραδινό talk show των Νίκη Λυμπεράκη και Αγγελική Πανταλέων, έρχεται... «Με Δύναμη από την Πειραιώς». Μια διαφορετική ανασκόπηση στα γεγονότα της ημέρας, με επίκεντρο την πρωτεύουσα και πολλή μουσική. Ημίωρο ένθετο, με προτάσεις από την ομάδα του site Ελculture.gr.

Το Σάββατο στις 9 το πρωί ο Αθήνα 9.84 ακούει κλασική μουσική, στην πιο ιστορική εκπομπή του είδους στο ελληνικό ραδιόφωνο, «Η Κλασική Compact Δισκοθήκη», με τον Νίκο Κανελλόπουλο. Στις 10 ο Φοίβος Καρζής αναλύει «Λέξεις και Σκέψεις», ενώ στις 12 ο σταθμός «ανοίγει» το μικρόφωνο στους bloggers του feleki.gr, με την εκπομπή «Αθήνα, το... feleki σου». Στις 4 το απόγευμα «The Real Students of Athens», με τις Νάντια Σκεπετάρη, Δέσποινα Δευτεραίου και Χρύσα Παρασκευάκη. Μια εκπομπή από φοιτητές, για τους φοιτητές και τους νέους της Αθήνας και όσα τους ενδιαφέρουν στις σπουδές και τον ελεύθερο χρόνο τους.

Την Κυριακή στις 11 το πρωί, ο σταθμός παραχωρεί τη συχνότητά του σε σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής διανόησης και του πολιτισμού, για να κάνουν τη δική τους εκπομπή, «Δημόσια και Ιδιωτικά», και να καταθέσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, μαζί με τον καλεσμένο της δικής τους επιλογής. Στις 12 γνωστοί συνθέτες και δημιουργοί επιλέγουν και σχολιάζουν τα τραγούδια που αγαπούν, στην εκπομπή «Τα Τραγούδια μου». Στις 2 «Digital Life», με την ομάδα του περιοδικού Digital Life και στις 4 το απόγευμα, μαθητές από Λύκεια της Αθήνας και όχι μόνο, παίζουν μουσικές που... «δεν παίζονται» και μιλούν για πράγματα, που «δεν υπάρχουν» στην εκπομπή «Schooligans on Air». Το Σαββατοκύριακο φθάνει στο τέλος του, με πολλή μουσική από τους Λαμπρινή Θωμά, Μαρίνα Χαρίτου και Νίκο Λυμπερόπουλο, στην χορευτική πλευρά της ζωής.













Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/media/arthro/235378/xekinise-to-neo-programma-tou-athina-984/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |