ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Pre Game: Εργοτέλης - Ολυμπιακός /

Pre Game: Εργοτέλης - Ολυμπιακός



Μετά από την ψυχοφθόρα, αλλά άκρως εντυπωσιακή νίκη επί της SKODA Ξάνθης, ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι για την Σούπερ Λίγκα, απέναντι σε μια ομάδα που αφήνει αρκετά καλές εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές. Αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» ο Εργοτέλης. Διαβάστε στο www.sport-fm.gr το preview των δύο ομάδων για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Να αφήσουν πίσω τους το αρνητικό αποτέλεσμα της τρίτης αγωνιστικής, κόντρα στην ΑΕΚ, επιθυμούν στον Εργοτέλη, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αντίπαλο. Οι Κρητικοί θα κληθούν να τα βάλουν με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο στάδιο, ξανά λαβωμένοι, αφού οι Λεάλ και Ολίσε είναι εκτός αποστολής.

Ο Νίκος Καραγεωργίου πρέπει για δεύτερη συνεχόμενη φορά να καλύψει τα κενά των δύο τραυματιών, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός πιθανόν να στήσει την ομάδα με το γνώριμο 4-3-3. Θέση στην αμυντική γραμμή διεκδικεί ο Σασιασβίλι, ενώ Σαρρής και Μπέτο θα «μονομαχήσουν» για τη θέση του χαφ.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην επιθετική γραμμή με τους Κουτσιανικούλη, Ρομάνο και Μπούντιμιρ να αποτελούν την τριάδα.

Αποστολή: Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Ρέντζας, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ντατόμο και Χρυσοφάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπορεί να μην μάγεψε με την εμφάνισή αλλά ο «χαρακτήρας» που έβγαλε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη κατά της SKODA Ξάνθης έχει φέρει ένα μεγάλο κύμα ενθουσιασμού.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την εντυπωσιακή ανατροπή της περασμένης Κυριακής στον Ολυμπιακό καλούνται να αντιμετωπίσουν μια από τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει επισημάνει στους παίκτες του την δυσκολία του αγώνα, έχοντας ως παράδειγμα το περσινό παιχνίδι και το δύσκολο πέρασμα από το Παγκρήτιο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους: Γέστε, Φέισα, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Δασκαλάκης, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος και Ποτουρίδης, που έμειναν στην Αθήνα.

Παρά τις απουσίες ο Ισπανός τεχνικός έχει λύσεις, κάτι που καθιστά την 11άδα για τον αγώνα του Σαββάτου ένα μεγάλο μυστήριο.

Στην εστία θα βρεθεί ο Κοστάντσο, τον οποίο στηρίζει ο Ισπανός τεχνικός. Αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν και πάλι οι Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, καθώς ο Βαλβέρδε έχει μείνει ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους, αλλά και την εμφάνισή του συμπατριώτη του.

Ο Χολέμπας θα είναι στο ένα άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Τοροσίδης είναι το μεγάλο φαβορί για το άλλο άκρο.

Στη μεσαία γραμμή υπάρχει το πρώτο ερωτηματικό… Εκεί Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μοντεστό και ο Μακούν διεκδικούν τις δύο θέσεις στη μεσαία γραμμή. Από αυτούς περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα έχει ο Ιμπαγάσα, και λιγότερες ο Μακούν. Ωστόσο δεν πρέπει να αποκλείεται και το ενδεχόμενο κοινής παρουσίας των Μοντεστό, Ορμπάιθ σε μια προσπάθεια του Βαλβέρδε να διασφαλίσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Το μεγάλο αίνιγμα όμως είναι στο ποιοι θα πλαισιώσουν την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Εκεί ο Μιραλάς αλλά και ο Φουστέρ φαίνεται να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να αρχίσουν στο παιχνίδι. Στις άλλες θέσεις όμως υπάρχουν αρκετοί παίκτες που διεκδικούν τις θέσεις.

Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Αμπντούν, αλλά και ο Χαβίτο, ο οποίος έχει ανέβει στις τελευταίες προπονήσεις διεκδικούν θέση στην αρχική 11άδα.

Η αποστολή:
Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Χαβίτο, Μοντέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Προϊστορία:

2004-2005, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2-1
2006/2007, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 1-2
2007-2008, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 3-3
2008-2009, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 1-0
2009-2010, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 1-1
2010-2011, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 0-2

Πηγή: sport-fm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/234195/pre-game-ergotelis-olubiakos/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |