ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Οι The Ex τον Οκτώβριο στην Ελλάδα /

Οι The Ex τον Οκτώβριο στην Ελλάδα



Ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα της underground μουσικής, οι 'The Ex', έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 21 (Gagarin 205) και το Σάββατο 22 Οκτώβρη (Μύλος), αντίστοιχα.

Το ολλανδικό underground συγκρότημα δημιουργήθηκε πάνω στην έκρηξη του πανκ το 1979 και στο γύρισμα της δεκαετίας, το 1980, έβγαλε το πρώτο του στούντιο άλμπουμ, “Disturbing Domestic Peace”.

Όπως ήταν αναμενόμενο αρχικά έπαιζαν πανκ αλλά μέσα στα τριάντα χρόνια της μουσικής τους πορείας εξελίχθηκαν και ενσωμάτωσαν πολλά και διαφορετικά είδη: Νόιζ (noise), ροκ, τζαζ, αυτοσχεδιασμοί αλλά και έθνικ μουσικές επιρροές, χαρακτηρίζουν το “Ex Music” παίξιμο τους.

Το “Catch My Shoe” είναι το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο του 2010 από την δική τους εταιρία, την Ex Records, με τον καινούργιο τους τραγουδιστή Arnold de Boer και με παραγωγό τον Steve Albini.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας γίνεται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42), ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι 19 ευρώ. ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |