ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Μυστικά διατροφής από διάσημες κυρίες /

Μυστικά διατροφής από διάσημες κυρίες



Η Μαρία Μπακοδήμου, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Μαρία Κορινθίου εκμυστηρεύονται τα μυστικά μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Mαρία Μπακοδήμου

«Συνήθως δεν παίρνω κιλά μέσα στο καλοκαίρι. Φέτος, όμως, έκανα πάρα πολλές παρασπονδίες όπου κι αν πήγα στην Ελλάδα, αφού με παρέσυρε η πολύ καλή παρέα, κι έτσι δεν περιορίστηκα μόνο στα ψαράκια και στις σαλατούλες. Τις πίτσες και τις μακαρονάδες τις είχα για πρωινό. Τώρα προσπαθώ να τα χάσω αυτά τα κιλά, με τον συνήθη τρόπο όλων των γυναικών: φρούτα, σαλάτες, πολλή γυμναστική και, όσο γίνεται, κλειστό στόμα στις λαιμαργίες. Ελπίζω να τα καταφέρω!» λέει η παρουσιάστρια στο «People».

Κατερίνα Παπουτσάκη

«Φέτος πέρασα το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών μου στο αγαπημένο μου μέρος, τη Σητεία. Εκεί, με τα παραδοσιακά φαγητά της Κρήτης, ήμουν τυχερή που τελικά πήρα μόνο 1 κιλό. Τώρα, όμως, που επέστρεψα στην Αθήνα, έχω εμπλουτίσει τη διατροφή μου με σαλάτες, φρούτα και κάνω αερόβια γυμναστική κάθε μέρα για μία ώρα, ώστε να μην ξεφύγω ξανά».

Mαρία Κορινθίου

«Προφανώς, από την υπερβολική ξεκούραση φέτος το καλοκαίρι, ξέφυγα στο φαγητό και πήρα, δυστυχώς, 1,5 κιλό. Και γι' αυτό, φυσικά, ευθύνεται το φαγητό που έτρωγα, ιδιαίτερα πολύ αργά το βράδυ. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, που έχω ξεκινήσει πρόβες στο θέατρο Ορφέας και είμαι όλη μέρα έξω, έχω μια τσάντα με ταπεράκια και συνεχώς τρώω σαλάτες και φρούτα, ώστε να επανέλθω στα κιλά μου».

ΠΗΓΗ: People Link:[http://ourlife.gr/permalink/8594.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |