ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τους Tuxedomoon /

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τους Tuxedomoon



Οι Tuxedomoon επιστρέφουν στην Αθήνα, για να προσφέρουν μια μαγευτική, μουσική βραδιά στο κοινό τους, την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου στο Gagarin 205. Η βραδιά θα ανοίξει με τους Gravitysays_i και τον ιδιαίτερο ήχο τους.

Ήταν πριν 33 χρόνια, περίπου, όταν οι Tuxedomoon ξεπήδησαν από το εργαστήριο της ηλεκτρονικής σκηνής του San Francisco. Με τους post-punk πειραματισμούς τους, που ακροβατούσαν από τη new-wave στην κλασσική και τη jazz, και από τη funk στο tango, κέρδισαν αμέσως την αγάπη του κοινού. Το δεύτερό single που κυκλοφόρησαν το 1979 με τον τίτλο «No Tears», έγινε και παραμένει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο underground hit, θεωρούμενο ως ένα από τα κλασσικότερα electro-punk κομμάτια όλων των εποχών.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, μετακόμισαν στην Ευρώπη. Ο ιδιαίτερος ήχος τους έγινε αμέσως πολύ αγαπητός στους underground κύκλους της ηπείρου. Albums σαν το «Desire» και το «Ship Of Fools» αγαπήθηκαν ιδιαίτερα στη χώρα μας και μάλιστα στην πρώτη επίσκεψή τους στην Ελλάδα, το 1988, κατάφεραν να γεμίσουν το θέατρο Παλλάς δύο φορές μέσα σε ένα βράδυ!

Οι Gravitysays_i, που θα ανοίξουν την βραδιά, δημιουργήθηκαν το 2003 από τον Μάνο Πατεράκη και τον Νίκο Ρέτσο. Ο ήχος τους είναι μια μίξη του ηλεκτρονικού στοιχείου με τα παραδοσιακά όργανα, ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί από μια ποπ -ροκ διάθεση.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το TicketHouse, Πανεπιστημίου 42, καθώς και μέσω διαδικτύου από το ticketpro.gr , ticketarena.gr και το 123merch.gr .


Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου
Gagarin 205 LiveMusicSpace

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 20/09/2011
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 21/09/2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ: 5
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ: 2



Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:
1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό

share24

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/contests/arthro/232111/kerdiste-5-diples-proskliseis-gia-tous-tuxedomoon/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |