ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Αγωνία για... ζεστό χρήμα στην ΑΕΚ! /

Αγωνία για... ζεστό χρήμα στην ΑΕΚ!



Η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ είναι... επιεικώς οριακή και άπαντες περιμένουν με αγωνία από την εταιρεία Petit Chateau να τηρήσει τις υποσχέσεις της. Ίδωμεν...

Οι εκπρόσωποι της ιταλικής εταιρείας αναμένονται στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις, αλλά οι διοικούντες την ομάδα παραμένουν επιφυλακτικοί, μέχρι να δουν το χρώμα του χρήματος.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι έχει ήδη επιτευχθεί προφορική συμφωνία σε μερικά σημεία, αλλά μέχρι να μπουν τα 2 εκ. ευρώ που έχουν υποσχεθεί οι Ιταλοί αρχικά, άπαντες κρατούν μικρό καλάθι και είναι εν αναμονή.

Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι η Petit Chateau είναι φερέγγυα, θα μπουν άμεσα τα χρήματα στα ταμεία της ομάδας, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά πιθανό, με τον Σταύρο Αδαμίδη να έχει υποσχεθεί πληρωμές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ιταλοί και Ρώσοι αναμένονται σήμερα στην Αθήνα και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες...

Καμία ανησυχία για Βάργκας

Αναφορικά με τα αγωνιστικά, ένας μικροτραυματισμός στο βλέφαρο του Φαμπιάν Βάργκας δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Κολομβιανός εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ, το οποίο αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και θα παίξει με την SKODA Ξάνθη που ακολουθεί. Εκεί, επανέρχεται και ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ θα λείψει σίγουρα ο Παντελής Καφές και ίσως ο τερματοφύλακας Κωνσταντόπουλος.


ΠΗΓΗ: www.woop.gr ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |