ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Ζευγάρι απατεώνων πωλούσε ανύπαρκτα αυτοκίνητα! /

Ζευγάρι απατεώνων πωλούσε ανύπαρκτα αυτοκίνητα!



«Άκρες» με κυκλώματα που διακινούν ολοκαίνουργια κατασχεμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε πολύ φθηνές τιμές ισχυριζόταν ότι είχε μια 38χρονη γυναίκα και εξαπατούσε ενδιαφερόμενους αγοραστές από την Αχαΐα από τον περασμένο Ιούλιο, εισπράττοντας χρήματα για την αγορά τους. Τα αυτοκίνητα, όμως, αποδεικνύονταν… φαντάσματα!

Η 38χρονη παρουσιαζόταν στα θύματά της ως υπάλληλος της Εθνικής τράπεζας στον τομέα των κατασχεθέντων οχημάτων και, σε συνεργασία με έναν 44χρονο που είχε έδρα την Αθήνα και έβρισκε τα υποψήφια θύματα, έπαιρνε το αντίτιμο χωρίς φυσικά να αποδίδει ποτέ το αγορασμένο αυτοκίνητο! Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί επτά υποθέσεις εξαπάτησης αγοραστών, από τους οποίους το ζευγάρι των απατεώνων απέσπασε συνολικά 168.000 ευρώ!

Φυσικά, τα θύματα δεν είδαν ποτέ τα αυτοκίνητα που υποτίθεται ότι αγόρασαν και κατήγγειλαν την απάτη στο αστυνομικό τμήμα Ακράτας που σχημάτισε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ζεύγους, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα των απατεώνων. Link:[http://e-volos.gr/el/ellada_1/zeugari_apateonon_polouse_anuparkta_autokinita.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |