ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Τι θέλετε εδώ πάλι, ξύλο θέλετε; Θα το φάτε! /

Τι θέλετε εδώ πάλι, ξύλο θέλετε; Θα το φάτε!



Διαμαρτυρία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής πραγματοποίησαν εχθές το βράδυ οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα για την άδικη και κατόπιν άνωθεν εντολής, όπως ισχυρίζονται, σύλληψη δύο Ελλήνων που κάθονταν σε στάση λεωφορείου.

Η πλήρης ανακοίνωση των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα


«Χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια περιπολίας , στην πλατεία Αγ.Παντελεήμονα συνελήφθησαν 2 Έλληνες, χωρίς απολύτως κανέναν λόγο , απλά επειδή καθόντουσαν στο παγκάκι της στάσης του λεωφορείου ( με ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ όπως μας πληροφόρησαν ).

Δεν συνελήφθησαν οι χιλιάδες των παράνομων λαθρομεταναστών που σεργιανούν ανενόχλητοι σε όλη την περιοχή, οι αλλοδαποί φονιάδες, οι αλλοδαποί ληστές, οι πολυπολιτισμικοί έμποροι ναρκωτικών, οι σομαλές που κάνουνε πιάτσα στην Αχαρνών, οι λαθροδιακινητες, οι όποιες μαφίες που δρουν κατά κόρον σε όλη την περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, ΑΛΛΑ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ που μετά βίας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Κάτοικοι συγκεντρωθήκαμε έξω από το ΑΤ. ΑΓ. Παντελεήμονα για να διαμαρτυρηθούμε για την ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΠΡΑΞΗ της αστυνομίας και αντιμετωπίσαμε την αλαζονική συμπεριφορά του Αξιωματικού Υπηρεσίας ο οποίος επί 2 ΩΡΕΣ δεν μας έλεγε αν πρόκειται για σύλληψη η προσαγωγή και ως εκ τούτου αν οι προσαχθέντες χρειάζονται δικηγόρο για να αποδείξουν ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ.

Το αποκορύφωμα της συμπεριφοράς του Αστυνομικού Τμήματος ήταν να καλέσει τα ΜΑΤ όπου αφού χαιρετηθήκαμε με τον γνωστό πια σε όλους μας ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ( που μας έχει χτυπήσει και μας έχει ψεκάσει δεκάδες φορές, σε διάφορες εκδηλώσεις) και αφού ένας εκ των ανδρών του μας φώναξε: ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΠΑΛΙ, ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ;ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ! άρχισαν να σπρώχνουν και να μας χτυπάνε, αδιαφορώντας για τους μεγάλους ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι γονείς τους και τα παιδιά που θα μπορούσαν να είναι παιδιά τους. ΒΕΒΑΙΑ ,ΤΑ ΜΑΤ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Για μια ακόμα φορά αυτή η κυβέρνηση , αυτή η ηγεσία της Αστυνομίας, αυτή η ΧΟΥΝΤΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τους στρατευμένους στις τάξεις της κουκουλοφορους και μπαχαλακηδες-πληρωμένους μπράβους της, για τις μαφίες των αλλοδαπών, για τους παράνομους λαθρομετανάστες, αλλά στέκεται ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και αντί να τους προστατεύσει, ως οφείλει, τους κυνηγάει και τους τιμωρεί , ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ , ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ
και ΜΙΣΟΣ, απλά επειδή ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και να ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ στην ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ και ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ την όποια δίκαιη φωνή διαμαρτυρίας, στη μπότα που μας πατάει στο λαιμό και μας πνίγει.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ»
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/229000/ti-thelete-edo-pali-xulo-thelete-tha-to-fate/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |