ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Στη φάκα της αστυνομίας σπείρα διαρρηκτών /

Στη φάκα της αστυνομίας σπείρα διαρρηκτών



Οργανωμένη σπείρα Γεωργιανών, που είχε διαπράξει σωρεία διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και αποθήκες σπιτιών στην Αττική, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Γεωργιανούς, ηλικίας 21 και 22 ετών και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4.780 ευρώ και 2.160 δολαρίων Η.Π.Α. ,πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλεφώνα, ρολόγια, γυναικείες τσάντες και γούνες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, μαζί με ομοεθνή συνεργό τους, που αναζητείται, επέλεγαν σπίτια και διαμερίσματα τα οποία παρακολουθούσαν και αφού διαπίστωναν ότι απουσίαζαν οι ένοικοι εισέρχονταν, παραβιάζοντας τον ομφαλό της κλειδαριάς και αφού ερευνούσαν τους χώρους, αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει, ότι το τελευταίο πεντάμηνο έχουν διαπράξει συνολικά εννέα διαρρήξεις και κλοπές σε διαμερίσματα και αποθήκες στο κέντρο της Αθήνας, στο Χαλάνδρι, στην Αγία Παρασκευή και στα Πετράλωνα.



Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/society/arthro/229946/sti-faka-tis-astunomias-speira-diarrikton/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |