ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Συνελήφθη 47χρονη για διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων /

Συνελήφθη 47χρονη για διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκωνΜία 47χρονη Ελληνίδα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή και διακίνηση ψηφιακού υλικού εικόνας, ήχου και λογισμικού καθώς και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια αστυνομικής έρευνας σε κατάστημα της 47χρονής στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2.147 ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι (cds, dvds), που περιέχουν παράνομα προγράμματα λογισμικού και παιγνίων γνωστών εταιριών, που εμπορεύονται τα είδη αυτά.

-38 ντοσιέ επίδειξης προγραμμάτων εκ των οποίων το ένα περιείχε εξώφυλλα από προγράμματα σεξουαλικού περιεχομένου με αποτυπώσεις κινουμένων σχεδίων, που απεικονίζουν ανήλικα άτομα σε ασελγείς πράξεις.

-Μία κεντρική μονάδα Η/Υ

-Τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

-Επτά σκληροί δίσκοι

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης, θα υποβληθούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/society/arthro/230025/sunelifthi-47hroni-gia-diakinisi-ulikou-pornografias-anilikon/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |