ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Στο συνέδριο του Economist ο Τόμσεν του ΔΝΤ /

Στο συνέδριο του Economist ο Τόμσεν του ΔΝΤ



Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα Πόλ Τόμσεν θα ανταλλάξει ανοιχτά απόψεις και επιχειρήματα με τους θεσμικούς εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου (ΣΕΒ, ΕΕΤ, ΣΕΤΕ, ΕΒΕΑ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΛΠΕ) στη συζήτηση που διοργανώνουν τα Συνέδρια του Economist στις 19 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.

Επί τάπητος, για την έξοδο από την κρίση, τίθενται αφενός το σκεπτικό της τρόικας, αφετέρου οι ανάγκες αλλά και οι ιδέες του Έλληνα επιχειρηματία.

Τη συζήτηση, η οποία διεξάγεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική καμπή για την υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής, συντονίζει ο Οικονομικός Συντάκτης του περιοδικού The Economist Αντριου Πάλμερ.

Στη συζήτηση θα μετάσχουν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων θα δοθεί και στο κοινό.

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/228758/sto-sunedrio-tou-economist-o-tomsen-tou-dd/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |