ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Όλη η αλήθεια για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Πακέτο /

Όλη η αλήθεια για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Πακέτο



Εντονες φήμες, αλλά και δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό θέλουν ένα από τα πλέον γερά χαρτιά του Alpha, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, να αποχαιρετά το κανάλι της Κάντζας λόγω περικοπών στο κανάλι και το «Πάμε πακέτο» να μην παίρνει το «πράσινο φως» για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, παρά τα ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που φέρνει χρόνια τώρα.

Σήμερα η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso» και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ιδιαίτερα ενοχλημένη, δηλώνει: «Κάποιοι πρέπει να μου ζητήσουν συγγνώμη!» Η Βίκυ Χατζηβασιλείου όχι μόνο συνεχίζει στον Αlpha, αλλά βρίσκεται ήδη και σε δημιουργικό εργασιακό οργασμό. Η συντακτική της ομάδα, όπως δηλώνει, δουλεύει πάνω στις νέες εκπομπές που από τον Οκτώβριο θα αρχίσουν να προβάλλονται.

Αν και φήμες τις τελευταίες μέρες ήθελαν τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να κάνει απανωτά ραντεβού με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha κ. Μάινους για το μέλλον της εκπομπής της, η ίδια δηλώνει κατηγορηματικά ότι έχει να πατήσει το πόδι της στην Αθήνα τουλάχιστον έναν μήνα! Ολο αυτό το διάστημα έχει καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες της και ως συνήθως στην Κάντζα θα επιστρέψει όταν θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

«Εδώ και καιρό γράφουν διάφοροι ότι τελείωσα από τον Alpha. Κανείς όμως δεν μπήκε στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου και να με ρωτήσει τι συμβαίνει. Και βέβαια, ούτε τώρα θα μου ζητήσει κάποιος συγγνώμη για όλα αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει» δηλώνει στην «Espresso» η Βίκυ Χατζηβασιλείου. «Ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα με το κανάλι. Το συμβόλαιό μου άλλωστε λήγει στο τέλος της νέας τηλεοπτικής σεζόν, το 2012!

Ηδη αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι συνεργάτες μου προετοιμάζουν τις νέες εκπομπές». Οσον αφορά την ημέρα προβολής της εκπομπής, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια σπεύδει να δηλώσει: «Δεν γνωρίζω ακόμη αν η εκπομπή συνεχίσει να προβάλλεται Πέμπτη. Είναι θέμα προγραμματισμού του καναλιού και οποιαδήποτε απόφαση θα τη σεβαστώ απόλυτα». Link:[http://ourlife.gr/permalink/8133.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |