ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Στέλνουν ξένους εφοριακούς στην Ελλάδα /

Στέλνουν ξένους εφοριακούς στην ΕλλάδαΑδυναμίες στην ελληνική διοίκηση όσον αφορά την είσπραξη φόρων καταλογίζει ο γερμανός επίτροπος για θέματα ενέργειας, Γκίντερ Έτινγκερ, και προτείνει την απόσπαση δημοσίων υπαλλήλων από την Ε.Ε στη χώρα μας προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η αδυναμία.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Έτινγκερ υπογράμμισε πως ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί η αδράνεια της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας εξειδικευμένα στελέχη από τις άλλες χώρες της Ε.Ε, οι οποίοι θα συμβάλουν και στην προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

Ο Γκίντερ Έτινγκερ προτείνει επίσης οι υπερχρεωμένες χώρες να εκχωρούν την αρμοδιότητα κατάρτισης του κρατικού προϋπολογισμού τους στην Ε.Ε., ενώ τάσσεται κατά της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα της Αθήνας είναι η αδύναμη δημόσια διοίκηση που διαθέτει.
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/226919/stelnoun-xenous-eforiakous-stin-ellada/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |