ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Βάφτισε το παιδί κρυφά από την γυναίκα του! /

Βάφτισε το παιδί κρυφά από την γυναίκα του!



Στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας και το γραφείο του εισαγγελέα Λαμίας αναμένεται να καταλήξει η διαμάχη ενός διαζευγμένου ζευγαριού, που είχε ως αποτέλεσμα ο άνδρας να πάρει το παιδί και να το βαφτίσει εν αγνοία της συζύγου του! Οι δύο γονείς είχαν οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας μετά από έναν παράφορο έρωτα, ο οποίος όμως δεν κράτησε πολύ.

Εκείνη δημόσια υπάλληλος από την Αθήνα, εκείνος επίσης δημόσιος υπάλληλος αλλά από την Λαμία. Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο παιδιά. Ωστόσο ο γάμος λύθηκε και ακολούθησαν δεκάδες μηνύσεις και από τις δύο πλευρές, αποδεικτικό στοιχείο ενός αποτυχημένου γάμου.

Το δικαστήριο έκρινε ότι την επιμέλεια των παιδιών οφείλει να την κρατήσει η μητέρα, ωστόσο διέταξε να υπάρχει τακτική επαφή και με τον πατέρα. Στο πλαίσιο αυτό, ο τελευταίος πήρε την μικρή κορούλα του για τις διακοπές του καλοκαιριού στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Λαμία. Εκεί όμως, όπως αποκάλυψε το Star Λαμίας, κανόνισε κρυφά να γίνει η βάφτιση σε εκκλησία περιοχής της Φθιώτιδας παρουσία συγγενών και φίλων και απουσία της μητέρας, που δεν ήξερε τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια της κοπέλας, η ίδια έσπευσε εκτάκτως χθες βράδυ στην Λαμία, καθώς μόλις είχε πληροφορηθεί ότι ο πρώην σύζυγός της βάφτισε την μικρή κορούλα τους στα κρυφά και εν αγνοία της, προφανώς πλαστογραφώντας την υπογραφής. Η είδηση ότι το παιδί βαφτίστηκε πυροδότησε ακόμη περισσότερο το εκρηκτικό κλίμα μεταξύ των δυο εμπόλεμων οικογενειών, που έχουν οδηγήσει σε ανταλλαγή τουλάχιστον 18 μηνύσεων μέχρι στιγμής... Link:[http://ourlife.gr/permalink/8046.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |