ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός από το υπουργείο Ανάπτυξης /

Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός από το υπουργείο Ανάπτυξης



Πρόχειρο διαγωνισμό με γραπτές σφραγισμένες προσφορές και με τη χρήση ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, πραγματοποιεί το υπουργείο Ανταγωνιστικότητας Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, για την προμήθεια δεκαέξι ηλεκτρονικών υπολογιστών για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Εμπορικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη της προμήθειας δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 10.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων και ΦΠΑ και κριτήριο κατακύρωσης του διαγωνισμού είναι η χαμηλότερη τιμή.

Ο διαγωνισμός θα γίνει ύστερα από προθεσμία δέκα ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της προκήρυξής του στην επίσημη ιστοσελίδα της γενική γραμματείας Εμπορίου, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν τις προσφορές τους, το αργότερο μέχρι την 15 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας / Γενική Γραμματεία Εμπορίου , Πλατεία Κάνιγγος, Τ.Κ. 10181, Αθήνα ( Ισόγειο Γραφείο 10).

Η διακήρυξη του διαγωνισμού θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypean ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |