ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Στις 21:30 το κρίσιμο ματς της Εθνική με τη Λετονία /

Στις 21:30 το κρίσιμο ματς της Εθνική με τη Λετονία



Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα λόγω απουσιών αλλά ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς γνωρίζουν, ότι σε περίπτωση που πάρουν τους 3 βαθμούς, η πρόκριση δεν χάνεται.

Είτε ως πρώτη, είτε ως δεύτερη, η Ελλάδα θα δώσει το παρόν στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα, αφού την ίδια ώρα στο Ζάγκρεμπ, Κροατία και Ισραήλ θα δίνουν μάχη μέχρι τελικής πτώσεως.

Το ιδανικό αποτέλεσμα για την ελληνική ομάδα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι η ισοπαλία, αφού έτσι:

-Οι Ισραηλινοί θα μείνουν 3οι, με 6 βαθμούς λιγότερους. Σε αυτή τη περίπτωση, η Εθνική θα είναι σίγουρα 2η και πάει τουλάχιστον στα μπαράζ.

-Οι Κροάτες μένουν 2οι, με 3 βαθμούς διαφορά και έχουμε το περιθώριο της ισοπαλίας στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Αθήνα αλλά και ...μη νίκης ακόμη στη Γεωργία στο τελευταίο ματς του προκριματικού ομίλου. Κατά μεγάλο ποσοστό, δηλαδή, με τρίποντο το βράδυ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα "κλειδώνει" σε μεγάλο ποσοστό τη πρόκριση.

Ο Σάντος μπορεί, να μην υπολογίζει σε 4 παίκτες, εκ των οποίων οι 3 αναντικατάστατοι και είναι οι Κατσουράνης, Τοροσίδης, Νίνης και Καφές. Γνωρίζει όμως, ότι η ψυχολογία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του είναι στα ύψη μετά από τη σπουδαία επιτυχία στο Ισραήλ.

Το θετικό κλίμα, που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής φάνηκε και στη τελευταία προπόνηση, που έγινε χθες βράδυ επι λετονικού εδάφους. Οι διεθνείς έστειλαν μήνυμα στον άτυχο Νίνη, ότι θα επιδιώξουν τη νίκη για να του την αφιερώσουν, με τον άσο του Παναθηναικού να απαντά, ότι το πνεύμα του θα βρίσκεται στη Λετονία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, έδειξε το σχήμα που θα παρατάξει σήμερα στο “Skonto Stadium”. Οι "11" αναμένεται, ότι θα είναι οι: Σηφάκης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ζαραδούκας, αριστερά ο Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας, Κυριάκος Παπαδόπουλος αμυντικό χαφ, πιο μπροστά οι Καραγκούνης, Μάκος, στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και στη κορυφή της επίθεσης, ο Λυμπερόπουλος.

Εκτός αποστολής, ο Φωτάκης που και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.


ΠΗΓΗ: www.woop.gr ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |