ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Σλάβεν Μπίλιτς: Δεν πιστεύαμε πως θα νικήσει η Ελλάδα /

Σλάβεν Μπίλιτς: Δεν πιστεύαμε πως θα νικήσει η Ελλάδα



Βέβαιοι πως η Ελλάδα θα πετάξει βαθμούς στο Ισραήλ ήταν οι Κροάτες, όπως είπε ο Σλάβεν Μπίλιτς, που πρόσθεσε πως πιθανότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Παράλληλα, πρόσθεσε πως η βασικότερη αντίπαλός μας στη μάχη για την πρόκριση στο EURO 2012 μπορεί να ξαναγίνει αφεντικό του ομίλου.

«Πιστεύαμε πως η Ελλάδα θα έχανε βαθμούς στο Ισραήλ. Το πιο πιθανό ήταν να πάρει την ισοπαλία. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν παίρνει αποτελέσματα στην τύχη. Από τότε που ανέλαβε ο Ρεχάγκελ έχει αλλάξει αρκετά. Αμύνεται πολύ καλά, όπως και στο τελευταίο ματς, αλλά αν εμείς κάνουμε το παιχνίδι μας στην Αθήνα τότε μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας όσον αφορά την πρώτη θέση του ομίλου», τόνισε ο Μπίλιτς μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πώς περιμένει να επηρεαστούν οι Ισραηλινοί από την ήττα.

«Σίγουρα τους έχει επηρεάσει αρκετά. Πλέον, τα πράγματα για αυτούς είναι πολύ δύσκολα μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Θα έρθουν, όμως διψασμένοι για τη νίκη, καθώς γνωρίζουν πως πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε εμάς για να μείνουν στο… κόλπο της πρόκρισης. Θα είναι έτοιμοι και θα έχουν ένα ισχυρό κίνητρο. Το περιβάλλον είναι εναντίον τους, αλλά αυτό μπορεί να τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς».

Πηγή: sport-fm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/224152/slaven-bilits-den-pisteuame-pos-tha-nikisei-i-ellada/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |