ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πάριος /

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πάριος



Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο ο Γιάννης Πάριος το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνους στο στήθος και αμέσως μετέβη με ελικόπτερο από την Πάρο όπου βρισκόταν για διακοπές, σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων στην Αθήνα.

«Οι εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι άψογες. Πάρα πολύ καλές. Το μόνο που διεγνώσθη ήταν μια μικρή βρογχίτιδα και γι’αυτό το λόγο θα παραμείνει ένα με δύο 24ωρα, ούτως ώστε να αντιμετωπισθεί με φαρμακευτική αγωγή», δήλωσε ο θεράπων ιατρός του Γ. Πάριου Στέργιος Καρακίτσιος, προσθέτοντας ότι ακριβώς επειδή πρόκειται για τον κο Πάριο, ο οποίος είναι τραγουδιστής, το ιατρικό επιτελείο που έχει αναλάβει την θεραπεία του είναι πολύ ευαίσθητο με το θέμα, καθώς αυτό σχετίζεται με την φωνή του.

Ο γιος του Χάρης Βαρθακούρης βρίσκεται εκτός Αθηνών και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του. «Βασικά δεν με πήρε κανείς να μου πεί τίποτα. Όταν ρώτησα τί συμβαίνει, με διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι μια χαρά και δεν με ενημέρωσαν για να μην με ανησυχήσουν», δήλωσε.

Τέλος, η πρώην σύζυγος του Γιάννη Πάριου, Σοφία Αλιμπέρτη, δήλωσε όπως διαβάζουμε στην ''Espresso'': ''Έχει μια ίωση βρογχίτιδας, αλλά όλα είναι μια χαρά. Θα παραμείνει βέβαια στο νοσοκομείο για να φροντίσουν οι γιατροί τη φωνή του που είναι το εργαλείο του.''

Στο νοσοκομείο μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας τον επισκέφθηκε και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την οποία στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι. Link:[http://ourlife.gr/permalink/7915.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |