ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Χειροπέδες σε γνωστή τηλεπαρουσιάστρια /

Χειροπέδες σε γνωστή τηλεπαρουσιάστρια



Καρέ-καρέ το διπλό «χτύπημα» των διωκτικών αρχών εναντίον των αρχαιοκαπήλων αλλά και των κατόχων σπάνιων έργων τέχνης φέρνει σήμερα η «Espresso» στο φως της δημοσιότητας, με ένα αποκλειστικό φωτορεπορτάζ που κόβει την ανάσα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κατάφεραν να συλλάβουν οκτώ άτομα που είχαν στην κατοχή τους αμύθητους θησαυρούς και για κάποιους από αυτούς είχαν έρθει σε συνεννοήσεις με υποψήφιους αγοραστές προκειμένου να τους πουλήσουν έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Δύο άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα που το όνομά της αναμένεται να προκαλέσει σεισμό πολλών Ρίχτερ όταν δημοσιευτεί, καθώς είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας, είχαν έναν μοναδικό πίνακα του 17ου αιώνα, ο οποίος αναζητούνταν από όλες τις αστυνομίες του κόσμου, καθώς είχε κλαπεί και άγνωστο πώς είχε φτάσει στην κατοχή τους. Στην Βουλιαγμένη οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν μια πρωτοφανή επιχείρηση, στην οποία παρών ήταν και o φωτογραφικός φακός της «Espresso».
Οι στιγμές που καταγράψαμε ήταν συγκλονιστικές. Πάνοπλοι αστυνομικοί, με το όπλο στη σκανδάλη, πραγματοποίησαν ντου σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής και πέρασαν χειροπέδες σε έξι άτομα, αφού κατείχαν σπάνια αρχαιολογικά κειμήλια.


Στη φάκα και άγρια σπείρα αρχαιοκαπήλων Link:[http://ourlife.gr/permalink/permalink/7849.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |