ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Λιάγκας: Σύσκεψη για το Πρωινό μου; δεν έχουμε καν υπογράψει /

Λιάγκας: Σύσκεψη για το Πρωινό μου; δεν έχουμε καν υπογράψει



Της ανανέωσης γίνεται στα πρωινάδικα, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Μενεγάκη να έχουν ολοκληρώσει πλέον τις διακοπές τους και να βρίσκονται και πάλι στην Αθήνα.

Η κάμερα του Star πέτυχε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος όχι απλά μίλησε για την νέα σεζόν, αλλά τα είπε ΟΛΑ!!! Σύσκεψη για το Πρωινό mou δεν έχει γίνει καμία, την θεματολογία της εκπομπής την βλέπουν όλοι με τα… κιάλια, ενώ το πιο εντυπωσιακό στοιχείο των όσων είπε, το αποκάλυψε με τον πιο φυσιολογικό τρόπο. Ούτε εκείνος, ούτε η Φαίη έχουν υπογράψει για την νέα σεζόν.

«Οι εκπομπές αλλάζουν όταν έχουν κάποια σημεία στα οποία πονάνε. Μια ομάδα που κερδίζει, γιατί να την αλλάξεις;», αναρωτήθηκε αρχικά ο παρουσιαστής, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία που είχε το mega με τον Αρη Πετρετζίκη, την Σάσα Σταμάτη αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όταν ρωτήθηκε για τα καινούρια θέματα που θα περιλαμβάνει η εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας αστειεύθηκε λέγοντας ότι σίγουρα θα δούμε και νέα στοιχεία στο πρωινό. «Φυσικά θα δείτε πράγματα που δεν τα έχετε ξαναδεί. Ορίστε, εγώ για παράδειγμα, έφυγα πέντε κιλά πιο αδύνατος. Γύρισα κατά πέντε κιλά πιο παχύς απ’ ό,τι ήμουν. Δεν είναι καινοτομία αυτό;»

Άκου ερώτηση… Αυτό κι αν είναι καινοτομία Γιώργο μου. Όμως, το καλύτερο, ο Γιώργος μας το άφησε για το τέλος. «Στις συσκέψεις τί γίνεται;Εχουν ξεκινήσει συναντήσεις;» ρωτήθηκε. « απολύτως. Με τους ανθρώπους του mega συναντιόμαστε σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο αλλά μέχρι εκεί. Αλλωστε... νωρίς είναι ακόμη», απάντησε. Κι όταν εύλογα η ρεπόρτερ αναρωτήθηκε πώς γίνεται να συμβαίνει αυτό με δύο ανθρώπους που έχουν ήδη υπογράψει για την νέα σεζόν, ο Γιώργος μας έκανε να γουρλώσουμε τα μάτια και να μείνουμε με το στόμα ανοικτό. «Ποια σύσκεψη παιδιά; Εδώ δεν έχουμε καν υπογράψει…Θα υπογράψουμε όταν μας φωνάξουν από το mega να το κάνουμε αυτό.»

Να τα τα καλά… Κι εμείς που νομίζαμε ότι ο Γιώργος και η Φαίη έκλεισαν, εκείνος ξεκαθάρισε ότι τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει. Σε ό,τι αφορά την Ελενα Αρσένη, η οποία αποχώρησε από τον Καφέ με την Ελένη, δήλωσε ότι δεν μπορεί να κρίνει τί συμβαίνει σε άλλες εκπομπές, ιδίως εάν αυτές βγαίνουν στον αέρα την ίδια ώρα με την δική του.

Πάντως, για να μην ξεχνάμε και τα αγαπημένα μας «σπορ», συμφώνησε απόλυτα με τα λεγόμενα της συζύγου του που πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι η Ευγενία Μανωλίδου, αν και μόλις δύο χρόνια στην τηλεόραση, έχει «καεί» πολύ περισσότερο από άλλα πρόσωπα που μετρούν περισσότερα χρόνια και χιλιόμετρα στον χώρο. Όχι που θα την άφηνε… Link:[http://ourlife.gr/permalink/7824.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |