ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Δεν χάνω ματς του ΠΑΟΚ /

Δεν χάνω ματς του ΠΑΟΚ



Σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ (με τον Εργοτέλη) εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο 23χρονος επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Skoda Ξάνθη και διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και θα χάσει ορισμένες προπονήσεις. Ο διεθνής φορ πέρασε από εξετάσεις στην Αθήνα, όπου βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής, και μετά τη γνωμάτευση των γιατρών επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες.

«Θα απουσιάσω από 7 έως 10 μέρες. Μπορεί να χάσω τα ματς της Εθνικής με Ισραήλ και Λετονία, αλλά το θετικό είναι ότι δεν θα λείψω από αγώνες του ΠΑΟΚ. Θα είμαι καλά στο ματς με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και με την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ. Μέχρι τότε δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίζω πρόβλημα», δήλωσε αρχικά ο Αθανασιάδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του που επέστη προς το τέλος του αγώνα με την ακριτική ομάδα και έσφιξε τα δόντια επειδή «έπρεπε να είμαι στο γήπεδο για να βοηθήσω. Δεν μπορούσα να βγω σε έναν αγώνα που το σκορ ήταν στο 1-0».

Σε ό,τι αφορά το γκολ του Βιεϊρίνια που ακυρώθηκε, αφού καταλογίστηκε ο δημιουργός της φάσης (Αθανασιάδης) σε θέση οφσάιντ, τόνισε: «Απόρησα με το τι είδε ο βοηθός. Στο τέλος του ματς πήγα και τον ρώτησα, αλλά η απάντηση που μου έδωσε δεν ήταν ξεκάθαρη».

Υπογράφει ο Ρίβας
Τα τυπικά έχουν απομείνει για τον δανεισμό του Νέλσον Ρίβας της Ίντερ από τον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και εντός της ημέρας αναμένεται ο Κολομβιανός στόπερ να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν ως δανεικό τον 28χρονο παίκτη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι «νερατζούρι» θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, που φθάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, και βάσει συμφωνίας θα καταβάλουν στον παίκτη το 80% της αμοιβής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο Ρίβας έπαιξε μόλις δύο λεπτά σε έναν αγώνα Κυπέλλου της Ιντερ και πήγε δανεικός στην ουκρανική Ντνίπρο, στην οποία αγωνίστηκε μόνο σε ένα ματς απέναντι στην Ταβρία Σιμφερόπολ.

Ενας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να συμφωνήσουν κινηθούν για τον Ρίβας έχει να κάνει και με την κακή απόδοση του Ετό. Ο Βραζιλιάνος μπακ υστερεί αμυντικά (κάθε ματς όλο και περισσότερο) και οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζουν πολλές αλλαγές για την άμυνα.

Την ίδια ώρα, τις περιπτώσεις δύο-τριών ποδοσφαιριστών που είναι ικανοί να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά εξετάζουν οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Απομένουν 48 ώρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας. Μεταξύ των υποψήφιων στόχων βρίσκεται το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου και δεν είναι απίθανο το συγκεκριμένο θέμα να παρουσιάσει εξέλιξη την τελευταία στιγμή.

* Την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας θα πραγματοποιήσει η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Αν οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετωπίσουν προβλήματα και συνεχίσουν να προπονούνται κανονικά στη Μεσήμβρια, τότε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα βγει κερδισμένη περίπου 10.000 ευρώ τον μήνα.

* Την προσεχή Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό με τον Πανσερραϊκό (στις Σέρρες, 21:00), προκειμένου ο Λάζλο Μπόλονι να εκμεταλλευτεί το κενό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Πηγή: sportfm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/221250/den-hano-mats-tou-paok/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |