ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μεταλλικός φράχτης στη ΔΕΘ /

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μεταλλικός φράχτης στη ΔΕΘ«Δρακόντεια» αναμένονται να είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν φέτος στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης, με τους αστυνομικούς που θα δώσουν το παρών να φτάνουν τους 4.500 και τον μεταλλικό φράχτη να αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του.

Οι συσκέψεις στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι συνεχείς για τις «τελευταίες πινελιές» στο σχεδιασμό των μέτρων και στόχος θα είναι να αποτραπούν επεισόδια αλλά και καταστροφή περιουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα εκτός από διμοιρίες των ΜΑΤ και μοτοσυκλετιστές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, θα μεταφερθούν οι μεταλλικοί φράχτες που είχαν στηθεί κατά την διάρκεια των τελευταίων κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα, καθώς επίσης και το ειδικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που εκτοξεύει νερό. Σημειώνεται ότι την περσινή χρονιά, οι αστυνομικοί που πήραν μέρος στην περιφρούρηση ήταν 4.000.

Οι ίδιες πληροφορίες ωστόσο ανέφεραν πως σε περίπτωση που διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, τότε θα υπάρξουν και αλλαγές στο σχέδιο των μέτρων ασφαλείας.

Τον «χορό» των κινητοποίησεων όπως κάθε χρόνο θα τον «ανοίξουν» την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα συλλαλητήρια των άλλων εργαζομένων, ανάμεσα στους οποίους θα βρεθούν μέλη των κινημάτων των «Αγανακτισμένων» και του «Δεν Πληρώνω», αλλά και ιδιοκτήτες ταξί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει δυναμική παρουσία μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας. Link:[http://e-volos.gr/el/ellada_1/drakonteia_metra_asfaleias_kai_metallikos_fraxtis_sti_de8.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |