ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Ο Κώστας Καραφώτης εσπευσμένα στο νοσοκομείο! /

Ο Κώστας Καραφώτης εσπευσμένα στο νοσοκομείο!Ο 31χρονος τραγουδιστής που έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Αθήνας ύστερα από υψηλό πυρετό που ανέβασε ξαφνικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραφώτης βρισκόταν στο σπίτι του όταν εντελώς ξαφνικά ανέβασε υψηλό πυρετό ενώ άρχισε να αισθάνεται κι έντονους πόνους σε όλο το σώμα. Πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον τον μετέφερε στις πέντε και μισή το πρωί στο νοσοκομείο Metropolitan. «Έκανε αμέσως εισαγωγή στα επείγοντα και οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού» περιγράφει πηγή στο yupi.
Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στον 4ο όροφο του νοσοκομείου και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Δίπλα του βρέθηκαν αμέσως τα μέλη της οικογένειάς του που ήρθαν κατευθείαν από τα Τρίκαλα. Θα νοσηλευτεί για 48 ώρες.

Ύστερα από αυτήν την αναπάντεχη εξέλιξη αναβάλλεται τόσο η σημερινή του live εμφάνιση στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, αλλά κι η αυριανή στην Κέρκυρα. Link:[http://ourlife.gr/permalink/permalink/6670.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |