ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Η Παπαρίζου μετακομίζει στη Σουηδία; Βίντεο /

Η Παπαρίζου μετακομίζει στη Σουηδία; Βίντεο



Μπορεί τον Τόνι Μαυρίδη να τον είδαμε σε ερωτικές περιπτύξεις με 19χρονο ξανθό μοντέλο, όμως η Έλενα Παπαρίζου είναι άφαντη.

Εδώ η Έλενα, εκεί η Έλενα, πουθενά η Έλενα. Άχνα δεν έχει βγάλει το κορίτσι για τον χωρισμό της. Αντίθετα μάζεψε τα μπογαλάκια της και πήγε στη Σουηδία για να ξεχάσει τον Τόνι.

Κι εκεί που περιμέναμε μία συνέντευξή της σε ένα ελληνικό περιοδικό, η Έλενα διάλεξε έναν Σουηδό δημοσιογράφο για να μιλήσει για την καινούργια σελίδα που ανοίγει στη ζωή της.

Εμφανώς ανανεωμένη και χαμογελαστή η Έλενα αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να μένει τους τελευταίους μήνες στη Σουηδία.

«Το ότι λείπω από την Σουηδία είναι σίγουρα αλήθεια, αλλά από την άλλη πλευρά εγώ πάντα αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι στην Σουηδία με αγαπάνε και τους αγαπώ και εγώ. Στην πραγματικότητα αληθινά νιώθω ότι το έχω νιώσει αυτό τον τελευταίο καιρό που είμαι εδώ. Αισθάνομαι σαν να με έχουν αγκαλιάσει όπως όλες τις φόρες και το απολαμβάνω αυτό», λέει η τραγουδίστρια.

Αφού την αγαπάνε τόσο πολύ εκεί μήπως τελικά η Έλενα Παπαρίζου σκέφτεται να επιστρέψει μόνιμα στη Σουηδία; Όχι βρε κουτά μην ανησυχείτε. Προς το παρόν κάνει διακοπές μακράς διάρκειας. Για το μέλλον μη μας ρωτάτε, δεν έχουμε απάντηση, ούτε και η Έλενα έχει. Ακόμα το σκέφτεται.

Λέτε να θέλει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της μετά το χωρισμό από τον Τόνι;

Το σίγουρο είναι ότι θέλει να κάνει μια ανανέωση στη ζωή της.

«Αισθάνομαι ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνω κάτι νέο», λέει στη συνέντευξή της, κι εμείς αναρωτιόμαστε, αναφέρετε μόνο στα επαγγελματικά ή και στα προσωπικά της;

Πάντως το όνομα του Τόνι, ούτε που να το ψελλίσει. Σαν να μην υπήρξε δηλαδή. Τι κι αν τόσα χρόνια ήταν αυτοκόλλητοι, τώρα η Έλενα δεν θέλει να μιλάει καθόλου γι’ αυτόν και την προσωπική της ζωή.
Κι αν αναρωτιέστε τι σχεδιάζει για το μέλλον θα μείνετε με την απορία.

«Τι θα κάνω και δεν θα κάνω θα το δούμε όταν έρθει η ώρα», απαντά.

Δείτε το video… Link:[http://ourlife.gr/permalink/7651.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |