ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Νικητιάδης: Λυπηρά φαινόμενα στον τουρισμό /

Νικητιάδης: Λυπηρά φαινόμενα στον τουρισμό



Αποχωρούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού από τις εισόδους τριών κεντρικών ξενοδοχείων που είχαν αποκλείσει στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους κατά της αφαίρεσης επαγγελμάτων του κλάδου από τη λίστα βαρέων και ανθυγιεινών.

Έκκληση για διάλογο των εμπλεκομένων στον κλάδο του τουρισμού απηύθυνε από την πλευρά του ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο υφυπουργός καυτηρίασε τη στάση του ΠΑΜΕ κάνοντας λόγο για «λυπηρά φαινόμενα στον τουρισμό». «Αφήστε την τουριστική εξέλιξη να προχωρήσει» δήλωσε, απευθυνόμενος στους συνδικαλιστές.

Όπως διευκρίνισε, η κυβέρνηση δεν έχει διατυπώσει ακόμη την τελική της θέση για τα ποια επαγγέλματα θα χαρακτηριστούν Βαρέα και Ανθυγιεινά και ποια θα αποχαρακτηριστούν.

Ο κ. Νικητιάδης δήλωσε ότι τα μπλόκα προέρχονται αποκλειστικά από το ΠΑΜΕ, ενώ δήλωσε ότι τα τέσσερα ξενοδοχεία (τα τρία στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη) λειτουργούν κανονικά.
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/218215/nikitiadis-lupira-fainomena-ston-tourismo/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |