ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Στο φουλ οι μηχανές για τα καυτά μέτωπα /

Στο φουλ οι μηχανές για τα καυτά μέτωπα



Έχοντας στο συρτάρι σειρά μεταρρυθμίσεων που εκκρεμούν και οι οποίες πρέπει να υλοποιηθούν εντός των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων που έχει θέσει η τρόικα, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έχει προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη μπαράζ συσκέψεων.

Το μεσημέρι έχει συγκαλέσει ευρεία άτυπη υπουργική σύσκεψη στο γραφείο του στη Βουλή, για την πορεία του έργου της κυβέρνησης και του Μεσοπρόθεσμου εν όψει της επίσκεψης της τρόικας στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει επίσπευση του χρόνου υλοποίησης των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης, ενώ θα συζητηθεί και το σχέδιο του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, Ηλία Μόσιαλου, για τα δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός θα έχει άλλες δύο συσκέψεις με συνεργάτες του, η πρώτη εκ των οποίων θα έχει ως αντικείμενο την επικείμενη Εθνική Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτεμβρίου και η δεύτερη την προετοιμασία της κυβέρνησης ενόψει της ΔΕΘ.

Χθες Τετάρτη, ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο συζήτησης την πορεία της οικονομίας και την υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Έγινε επίσης και μια πολιτική αποτίμηση της συνάντησης του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ στο Παρίσι. ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |