ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα... /

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...



Με πληρότητα 100% φεύγουν και σήμερα τα πλοία από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Πειραιά, ενώ "δεν υπάρχει κάθισμα" ούτε για δείγμα, στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος. Αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση και στα εθνικά οδικά δίκτυα λόγω της εξόδου του 15Αύγουστου. Η Τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα στις εθνικές οδούς προκειμένου να διευκολύνει τους ταξιδιώτες.

Από την 1 Αυγούστου - όπου και ορίζεται η ημερομηνία της πρώτης μεγάλης εξόδου - έως χθες Παρασκευή είχαν αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά 363.794 επιβάτες, ενώ πέρυσι όλο τον Αύγουστο διακινήθηκαν απο τον Πειραιά 928.948 επιβάτες, απο τη Ραφήνα 160.749 και απο το Λαύριο 22.030.

Πάντως, πολλές εταιρείες έχουν προγραμματίσει την εκτέλεση έκτακτων δρομολογίων για την εξυπηρέτηση της επιβατικής κίνησης τόσο στις αναχωρήσεις όσο και στις επιστροφές.


Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, από 12 έως 21 Αυγούστου, η Τροχαία έχει λάβει σειρά μέτρων με σκοπό την εξασφάλιση ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα πολυσύχναστα σημεία της περιφέρειας, με κύριο μέλημα την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Σε όλη την Αττική, καθημερινά, ημέρα και νύχτα, θα υπάρχουν συνεργεία της Τροχαίας που θα διενεργούν ελέγχους ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |