ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Τέλος Αυγούστου η κάθοδος της τρόικας στην Αθήνα /

Τέλος Αυγούστου η κάθοδος της τρόικας στην ΑθήναΣτις 29 Αυγούστου τοποθετείται- προς το παρόν- η κάθοδος της τριανδρίας της Τρόικας , μεταφέροντας χρονικά όλο το «πακέτο» λήψης αποφάσεων για την καταβολή της 6ης δόσης του Σεπτεμβρίου και για το νέο δάνειο, αλλά και τις συστάσεις για τυχόν νέα μέτρα που θα πρέπει να λάβει η Ελλάδα για να καλύψει τις τρύπες του προϋπολογισμού.

Ακόμη, επίσημη ημερομηνία δεν έχει οριστεί, ωστόσο αρμόδια στελέχη αναφέρουν ως μόνο δεδομένο ότι μια εβδομάδα πριν από τις 22 Αυγούστου, καταφθάνουν οι «μικροί» της Τρόικας και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον μια βδομάδα προκειμένου να προετοιμάσουν το «έδαφος» για την τριανδρία.

Μάλιστα, κοινοτικά στελέχη εξηγούν ότι από καιρό ανεπισήμως, η 15η Σεπτεμβρίου θεωρείται ενδεικτική ως ημερομηνία εκταμίευσης της 6ης δόσης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα διαθέσιμα της Ελλάδας ξεπερνούν τα 13 δισ. ευρώ, ενώ τα ίδια άτομα που «τρέχουν» την επιτήρηση της χώρας μας απασχολούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα με το πορτογαλικό ζήτημα.

Είναι δεδομένο ότι ο βασικός λόγος επιτάχυνσης που είναι η Ελλάδα να έχει διαθέσιμο το νέο και το παλαιό δάνειο ταυτόχρονα δεν φαίνεται να μπορεί να επιτευχθεί.

Για αυτό έχει γίνει δημοσίως αποδεκτό ότι η συμφωνία με τους ιδιώτες μεταφέρεται στην καλύτερη περίπτωση για το τέλος Σεπτεμβρίου.
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/214514/telos-augoustou-i-kathodos-tis-troikas-stin-athina/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |