ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Χολίδης-Νομικού μαζί στη Μύκονο /

Χολίδης-Νομικού μαζί στη Μύκονο



Ο έρωτας της Δούκισσας Νομικού και του Χρήστου Χολίδη καλά κρατεί. Το νέο ζευγαράκι της showbiz έκανε μαζί διακοπές στη Μύκονο, όπου σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ φιλοξενήθηκαν στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά. Η σχέση τους μετρά πλέον επτά μήνες, όμως οι δυο τους εξακολουθούν να αποφεύγουν κάμερες και φωτογράφους.

Προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλό προφίλ για τη σχέση τους, κατά τη διαμονή τους στο νησί των ανέμων απέφυγαν τις κοινές εμφανίσεις. Όποτε μάλιστα επέλεγαν να βγουν για το μπάνιο τους ή το ποτό τους, έφευγαν και επέστρεφαν χωριστά. Από τη μια πλευρά, ο Χρήστος έβγαινε έξω με τον φίλο του Αλέξη Λαμπρίδη, ενώ η Δούκισσα έκανε εμφανίσεις με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Θέμη Γεωργαντά.

Ωστόσο, φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους απαθανάτισε μαζί στο αεροδρόμιο της Μυκόνου την ώρα που περίμεναν την πτήση τους για Αθήνα. Αυτή ήταν η μοναδική φορά που εθεάθησαν μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, παίζοντας κρυφτούλι με τις κάμερες. ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |