ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Απομάκρυνση Πάγκαλου ζητά η ΝΔ /

Απομάκρυνση Πάγκαλου ζητά η ΝΔΤην αποπομπή του αντιπροέδρους της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου ζήτησε και πάλι η Νέα Δημοκρατία, μετά και τις νέες αναφορές κατά του Αντώνη Σαμαρά και του εκπροσώπου του κόμματος, τους οποίους χαρακτήρισε «ιεραπόστολους της εθνικής μιζέριας».

«Ο δεύτερος αντιπρόεδρος επιβεβαιώνει, άλλη μια φορά, ότι θα ήταν καλύτερα και για τον ίδιο και για τον τόπο εάν βρισκόταν σε μόνιμες διακοπές, τα όσα δηλώνει δείχνουν πως ζει σε άλλη χώρα και μιλά για άλλη κυβέρνηση» τόνισε απαντώντας στην ανακοίνωση Πάγκαλου ο κ. Μιχελάκης.


Σε γραπτή δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ενώ ζητήσαμε να δώσει εξηγήσεις για τη δημιουργία νέων οργανισμών την ώρα που εξαγγέλλονται καταργήσεις παλαιών, αλλά και για διορισμούς 'ημετέρων' την ώρα που μεθοδεύονται απολύσεις, ο κ. Πάγκαλος περί άλλα τυρβάζει. Μιλά για συνεχή αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που η έξαρση της εγκληματικότητας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μιλά για προστασία της δημόσιας υγείας, όταν κυβερνητικές παραλείψεις έκαναν απειλητικό τον ιό του Νείλου. Μιλά για παρεμβάσεις στην απασχόληση όταν η ανεργία ξεπέρασε το 16% και σχεδόν ένας στους δύο νέους είναι άνεργος.

Μιλά για μια Αθήνα πόλη του Πολιτισμού και του Τουρισμού, όταν ολόκληρες γειτονιές - ακόμη και ο χώρος έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - κατάντησαν αιχμάλωτες σε παράνομους μετανάστες, εμπόρους και χρήστες ναρκωτικών. Μιλά για πολιτικές επιστροφής των μεταναστών στις πατρίδες τους, όταν ο νόμος, που ψήφισαν για την ιθαγένεια, έκανε την Ελλάδα μαγνήτη λαθρομετανάστευσης.

Τελικά, ένα είναι βέβαιο: Ότι ο δεύτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αφού έμεινε χωρίς αρμοδιότητες και ρόλο, προσπαθεί να αποκτήσει πολιτική υπόσταση, βρίζοντας και προκαλώντας. Στο παιχνίδι αυτό, θα τον αφήσουμε μόνο του. Τελεία και παύλα». ΠΗΓΗ: protothema.gr Link:[http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=138859]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |