ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Φρικτό έγκλημα στο Ηράκλειο /

Φρικτό έγκλημα στο Ηράκλειο



Φρικτό έγκλημα αργά το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου, για ασήμαντη, όπως αποδείχθηκε, αφορμή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Διοικητής του ΤΑΕ Μεσαράς, Τηλέμαχος Πανταγάκης και η σύζυγος του μετέβησαν σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου, μετά από παράκληση της γυναίκας που εκμίσθωνε εκεί διαμέρισμα ιδιοκτησίας τους, προκειμένου να κάνουν σύσταση σε άλλον ένοικο, έναν άνδρα 43 ετών, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε τη νοικάρισσα τους.

Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν πολύ άσχημα, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας κατελήφθη από αμόκ, πήρε ένα μαχαίρι και σκότωσε επί τόπου την 48χρονη σύζυγο του αστυνομικού, ενώ παράλληλα τραυμάτισε τον ίδιο αλλά και την νεαρή κοπέλα που είχε ζητήσει την βοήθεια του ζευγαριού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος είναι ναυπηγός στο επάγγελμα -συνελήφθη χωρίς στην ουσία να προβάλει αντίσταση...

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου εισήχθησαν αμέσως στο χειρουργείο. Βαρύτερα τραυματισμένος είναι ο άτυχος Διοικητής του ΤΑΕ, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν , προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να αφοπλίσει το δράστη.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ελεγχόμενη αν και έχασε πολύ αίμα. Μεταξύ άλλων φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι, ενώ σε άσχημη κατάσταση είναι και τα χέρια του.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό θα χρειαστεί, μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση του, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική χειρουργική επέμβαση στα άνω άκρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.cretalive.gr/new/46266/crete/Frikto_egklima_sto_Irakleio_ ΠΗΓΗ: protothema.gr Link:[http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=138934]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |