ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Πρώτο ορεινό φεστιβάλ /

Πρώτο ορεινό φεστιβάλ



Το πρώτο ορεινό φεστιβάλ «Εν’ Όρεσι» (En’Oresi Festival), είναι γεγονός. Θα πραγματοποιηθεί στον καταπράσινο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου στις 5, 6 & 7 Αυγούστου.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδείξει τον φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά, που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι. Ο χώρος του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, κέντρο που θεωρείται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης, διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές που εξασφαλίζουν την πετυχημένη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης, ενώ το πυκνό ελατόδασος, που το περιστοιχίζει θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας για τους κατασκηνωτές του φεστιβάλ, αποδεικνύοντας ότι το Καρπενήσι είναι ιδανικός τόπος ξεκούρασης και διακοπών όλες τις εποχές του χρόνου.

Το «En’ Oresi» festival, με τη συνδρομή γνωστών ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Γιάννης Αγγελάκας, οι Πυξ Λαξ & ο Σωκράτης Μάλαμας, προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει την πανέμορφη περιοχή του Καρπενησίου και να συμμετάσχει σε μία μοναδική γιορτή, όπου το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανά ημέρα ως εξής:

Παρασκευή, 5 Αυγούστου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3

Ένα σύνολο τριών μουσικών (Γιάννης Αγγελάκας, Ντίνος Σαδίκης, Στάθης Αραμπατζής) με όπλα μόνο τη φωνή, ένα μπαγλαμά και μία κιθάρα κλέβει την παράσταση και οδηγεί το κοινό σε ντελίριο.

VLASTUR

Electro dub ethnic ήχοι με ambient αποχρώσεις από έναν καταξιωμένο Έλληνα μπασίστα.

Σάββατο, 6 Αυγούστου

ΠΥΞ ΛΑΞ

Οι «πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» επτά χρόνια μετά τη διάλυσή τους, αποφάσισαν να έρθουν πάλι κοντά στους χιλιάδες ΟΠΑΔούς τους και δίνουν περιορισμένο αριθμό συναυλιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα θέλησε να ξαναβρεθεί και πάλι μαζί αλλά και να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, το οποίο τους ακολουθούσε πιστά και σιωπηλά όλα τα χρόνια της απουσίας του. Μια μουσική γιορτή, που θα θυμηθεί τις καλύτερες στιγμές της πορείας των Πυξ Λαξ και που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και συνεργάτη τους, Μάνο Ξυδούς.

Κυριακή 7 Αυγούστου

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Κάθε συναυλία του, είναι ένα μίγμα από διονυσιακές στιγμές. Τα αφηγηματικά του τραγούδια φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας. Στο τραγούδι θα τον συντροφεύει η Μαρίνα Δακανάλη.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

11 ευρώ: Γενική είσοδος ανά ημέρα αποκλειστικά για τους κατοίκους του Καρπενησίου

15 ευρώ: Γενική είσοδος ανά ημέρα

30 ευρώ: Εισιτήριο τριημέρου με δωρεάν κάμπινγκ

Το κάμπινγκ μέσα στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου κοστίζει 5 ευρώ ανά ημέρα (για όσους δεν είναι κάτοχοι τριήμερου εισιτηρίου)

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 ,Θεσσαλονίκη: Musicland, Μητροπόλεως 102, Καρπενήσι: Alkyoni Travel Agency, Ζηνοπούλου 32 και Ευ Ζην - Active, Ζηνοπούλου 61. ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |