ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 7-2011 >Μηχανική βλάβη στο Νήσος Μύκονος /

Μηχανική βλάβη στο Νήσος Μύκονος



Χωρίς επιβάτες απέπλευσε το πλοίο «Νήσος Μύκονος» από το λιμάνι της Σάμου προς το Πέραμα, ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη που παρουσίασε μετά την προσέγγισή του στο Καρλόβασι, στις 6:45 το πρωί.

Το πλοίο ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για το Βαθύ, το τελευταίο λιμάνι του δρομολογίου του στο ταξίδι του από Πειραιά προς Σάμο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργούσαν οι «μπουκάλες» που κρατούν τον καταπέλτη του πλοίου.

Οι επιβάτες με προορισμό το Βαθύ, μεταφέρθηκαν με μισθωμένα πούλμαν, καθώς τα ταξί απεργούν και στη Σάμο, ενώ όταν διαπιστώθηκε ότι η βλάβη δεν μπορεί να αποκατασταθεί σΤο Νησί η πλοιοκτήτρια εταιρία αποφάσισε την μετάβαση του πλοίου στο Πέραμα για την άμεση επισκευή του προκειμένου να εκτελεστεί το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τη Σάμο, απόψε στις 10 το βράδυ.

Το «Νήσος Μύκονος» είναι το μοναδικό πλοίο που συνδέει τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους με την Αθήνα και η μη αποκατάσταση της ζημιάς άμεσα θα σήμαινε ότι κατά τη διάρκεια του ζενίθ της επιβατικής κίνησης θα μείνει ο νομός χωρίς καράβι.
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/204898/mihaniki-vlavi-sto-nisos-mukonos/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |