ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 7-2011 >Η Αθήνα παραδίνεται στους ρυθμούς των Bon Jovi /

Η Αθήνα παραδίνεται στους ρυθμούς των Bon Jovi



Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Σε λίγη ώρα οι Bon Jovi θα βγουν στο ΟΑΚΑ για να ξεσηκώσουν τους θαυμαστές τους. Άλλωστε, το συγκρότημα από το Νιου Τζέρσεϊ με περισσότερες από 120.000.000 πωλήσεις δίσκων και με βραβεία Grammy στο ενεργητικό του, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα κι αυτό αποτελεί γεγονός!

Η σημερινή βραδιά θα είναι μια συναυλία-υπερπαραγωγή, τόσο από πλευράς σκηνικών όσο και για τις απαιτήσεις της μπάντας.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής και εμβληματική φυσιογνωμία του συγκροτήματος, Τζον Μπον Τζόβι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κρύβει εκπλήξεις για τη σημερινή συναυλία και δηλώνει ότι έχει φίλους σε Αθήνα και Κρήτη. Όσοι πάντως από τους θαυμαστές αγωνιούσαν για το αν θα δουν στη σκηνή το συγκρότημα στην κανονική του σύνθεση, παρουσία και του κιθαρίστα Ρίτσι Σαμπόρα, ησύχασαν γιατί ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί κανονικά.

Για τη σημερινή συναυλία έχει τοποθετηθεί μεγάλη οθόνη 750.000 pixels με το βάρος της να φτάνει τους 150 τόνους και την επιφάνειά της να είναι 400 τετραγωνικά μέτρα. Καλώδια 500 μιλίων χρησιμοποιούνται για τον φωτισμό και τον ακουστικό εξοπλισμό. Η ένταση του ήχου φτάνει τα 800.000 W και η σκηνή έχει διαστάσεις 56X22 μέτρα. Δέκα «ρομποτικές» οθόνες θα χρησιμοποιηθούν και για να στηθεί όλο το σκηνικό σε τέσσερις ημέρες χρησιμοποιήθηκαν εξήντα νταλίκες.

Στο ΟΑΚΑ υπάρχουν τρεις ειδικοί χώροι για τη συναυλία. Στον έναν θα στεγάζονται τα καμαρίνια, στον άλλο η γκαρνταρόμπα και στον τρίτο η υποδοχή, το τηλέφωνο και όλες οι ανέσεις. Εμφιαλωμένο νερό θα υπάρχει σε όλους τους προσωπικούς χώρους αλλά και πάνω στη σκηνή ενώ αμέτρητα θα είναι και τα αναψυκτικά που έχει ζητήσει το συγκρότημα. Εν αναμονή λοιπόν για την εμφάνιση του συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ που θα γίνει λίγο μετά τις εννέα το βράδυ…
Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/203917/i-athina-paradinetai-stous-ruthmous-ton-bon-jovi/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |