ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 7-2011 >Εύφημος μνεία στους ευζώνους για τη στάση τους στα επεισόδια /

Εύφημος μνεία στους ευζώνους για τη στάση τους στα επεισόδια



Την ικανοποίησή του για τους ευζώνους μας και τη στάση που τήρησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την προηγούμενη εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, απονέμοντάς τους εύφημο μνεία.



Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Προεδρική Φρουρά, ο υπουργός έδωσε τα συγχαρητήριά του στους ευζώνους, που “κρατούν ζωντανή την ιστορική μνήμη και με την αφοσίωση τους στο καθήκον και το σεβασμό τους σε αρχές και αξίες μας κάνουν περήφανους στο εσωτερικό και το εξωτερικό”.

“Δεν έχουν παρακμάσει όλα. Οι εύζωνοι μαζί με ισχυρό κομμάτι της νεολαίας μας δείχνουν το δρόμο της ελπίδας και τους οφείλουμε συγχαρητήρια”, υπογράμμισε.

Της ίδιας ηθικής αμοιβής έτυχαν οι εύζωνοι από την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Ο κ. Μπεγλίτης απηύθυνε μήνυμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και βοηθείας προς την προεδρική φρουρά, εκ μέρους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της συνταξιοδότησης προσωπικού.

Ακόμη, απαντώντας σε ερώτηση για την κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών, ο υπουργός υπενθύμισε ότι ευρισκόμενοι σε στρατιωτικό χώρο δεν πρέπει να εμπλακούμε στα μικρά.

“Ειμαι εδώ για να αναδείξω τα μεγάλα”, είπε χαρακτηριστικά. ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://cosmo.gr/Politics/Hellas/332099.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |