ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Ηθικός αυτουργός της βίας ο πρωθυπουργός /

Ηθικός αυτουργός της βίας ο πρωθυπουργός



Την απομάκρυνση του Χρήστου Παπουτσή από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ζητούν οι Οικολόγοι Πράσινοι σε ανακοίνωσή τους για τα χθεσινά επεισόδια, χαρακτηρίζοντας «ηθικό αυτουργό της βίας και της αυθαιρεσίας» τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρουν, ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι έχουν πειστεί ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού για τη διατήρηση του κ. Παπουτσή στην ηγεσία του υπουργείου δεν ήταν τυχαία. «Η σημερινή εικόνα του κέντρου της Αθήνας δεν θυμίζει ευρωπαϊκή χώρα», συνεχίζει στο ίδιο ύφος η ανακοίνωση.

«Δεν θυμίζει καν ευνομούμενη χώρα. Η μετατροπή της συντεταγμένης πολιτείας σε αστυνομικό κράτος που αντί για τον πολίτη υπερασπίζεται με έκνομα μέσα τα εκβιαστικά διλήμματα της ελληνικής κυβέρνησης και των ξένων δανειστών της, αποτελούν στοιχεία έκπτωσης της δημοκρατικών θεσμών και ομολογία της αδυναμίας της κυβέρνησης να περιφρουρήσει την έννομη τάξη με σεβασμό προς τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας».
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/193512/ithikos-autourgos-tis-vias-o-prothupourgos/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |