ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Ανεπιθύμητη για τους αγανακτισμένους της Κέρκυρας η Γκερέκου (vid) /

Ανεπιθύμητη για τους αγανακτισμένους της Κέρκυρας η Γκερέκου (vid)



Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ήταν την Τετάρτη (29/06) η βραδινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων της Κέρκυρας, οι οποίοι είναι οργισμένοι από όσα συνέβησαν στην Αθήνα.



Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Δημαρχείου οπου κάθε βράδυ συγκεντρωνονται οι αγανακτισμένοι , οι οποίοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν από το Λιστόν όπου πραγματοποίησαν για μισή περίπου ώρα καθιστική διαμαρτυρία και να καλούν τους θαμώνες να σηκωθούν από τις καφετέριες και να ενώσουν και τις δικές τους φωνές για να διαμαρτυρηθούν για το Μεσοπρόθεσμο , την αστυνομική βία και την τρομοκρατία του κράτους που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα.
Στη συνέχεια, μετέβησαν έξω από το πολιτικό γραφείο της Α. Γκερέκου φωνάζοντας συνθήματα κατά της βουλευτού, ενώ συνέχισαν μέχρι το Σαρόκο όπου πραγματοποίησαν δεκάλεπτη καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Η πορεία ολοκληρώθηκε στην Πλατεά Δημαρχείου, αφού πρώτα οι διαδηλωτές μετέβησαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Μεθοδίου όπου φώναζαν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής και της κρατικής βίας.
Ας σημειωθεί ότι μεγάλο μέρος των συνθημάτων απευθυνόταν στη βουλευτή Αντζελα Γκερέκου, την οποία οι διαδηλωτές χαρακτήρισαν ως ανεπιθύμητη στην Κέρκυρα μετά τη στάση της με το "ναι" στην ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο στη Βουλή.


Διαμαρτυρία αγανακτισμένων Κέρκυρας 29-6-2011 by jvnadr


Πηγή :Corfu Press ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://www.cosmo.gr/News/Hellas/331266.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |