ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Το πρόγραμμα των Αγανακτισμένων στις κινητοποιήσεις /

Το πρόγραμμα των Αγανακτισμένων στις κινητοποιήσειςΜε επίσημη ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο το κίνημα των Αγανακτισμένων, καλεί τους πολίτες όλης της Ελλάδας να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης, 28 και 29 Ιουνίου αντίστοιχα.

Οι αγανακτισμένοι προγραμματίζεται να συγκεντρωθούν στις 28 Ιουνίου στις 9:00 πμ στην πλατεία Συντάγματος με σκοπό να συνενωθούν με διαδηλωτές των απεργιακών κινητοποιήσεων, ενώ στις 6 το απόγευμα προγραμματίζεται και συναυλία που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ.

Για τις 29 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, προγραμματίζεται περικύκλωση της Βουλής με τη βοήθεια διάφορων τοπικών συνελεύσεων Αγανακτισμένων απ’ όλη την χώρα.

Οι λαϊκές συνελεύσεις των βορείων προαστίων δίνουν ραντεβού στις 8:00 πμ στο μετρό Ευαγγελισμός με ενδεικτικούς συμμετέχοντες από τις περιοχές της Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Χολαργού, Παπάγου, Ζωγράφου, Γλυκών Νερών, Παλλήνης, Γαλατσίου, Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Πατησίων, Ν. Φιλαδέλφειας, Γκύζη, Πειραιά, Αμπελοκήπων-Ερυθρού Σταυρού- Πολυγώνου.

Οι λαϊκές συνελεύσεις των νοτίων και ανατολικών προαστίων αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 8:00 πμ στο Καλλιμάρμαρο, με συμμετέχοντες από την Ν. Σμύρνη, Βύρωνα, Αγ. Δημήτριο, Βούλα-Βάρη, Νέο Κόσμο, Πετράλωνα-Θησείο-Κουκάκι, Ελληνικό.

Οι δυτικές συνοικίες καλούνται να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα (Αμαλίας και Β. Σοφίας) όπου και αναμένεται να εκπροσωπηθούν η Πετρούπολη, το Αιγάλεω, το Περιστέρι, το Χαϊδάρι, οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία και οι λαϊκές συνελεύσεις από όλη την Ελλάδα, συμμετέχουν επίσης στα διάφορα σημεία συγκέντρωσης.

Οι Αγανακτισμένοι καλούν τους ταξιδιώτες που αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα την Τρίτη να βοηθήσουν στην περικύκλωση της Βουλής με τα αυτοκίνητά τους ήδη από τις 8 το πρωί, συμμετέχοντας έτσι σε μια λευκή κυκλοφοριακή διαδήλωση.

Την ίδια στιγμή, αυτοκίνητα θα κινούνται διαρκώς με 10-20 χλμ την ώρα στην Κηφισίας, τη Μεσογείων και τη Μιχαλακοπούλου και θα επιστρέφουν από εναλλακτικούς δρόμους κάθε φορά που η τροχαία θα τα εκτρέπει, προσπαθώντας έτσι να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών στο Κοινοβούλιο.

Εκτός από τις πεζές κινητοποιήσεις, οργανώνεται ξεχωριστή κινητοποίηση με μηχανές και μοτοσικλέτες από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ. θα ξεκινήσει μηχανοκίνητη πομπή από τον Λευκό Πύργο (Θεσσαλονίκη) με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα, μοτοσικλετιστές από τους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης αναμένονται μέχρι τις 11:00 π.μ. στον Λευκό Πύργο στην συμπρωτεύουσα, για ξεχωριστή συγκέντρωση.

Οι μοτοσικλετιστές των υπόλοιπων νομών θα ενωθούν με τον βασικό κορμό της μηχανοκίνητης πορείας επί της καθόδου της Εθνικής Οδού, την προβλεπόμενη ώρα άφιξης.

Τέλος, εκτός από τα οκτώ διαφορετικά σημεία συνάντησης πάνω και στα πέριξ της Εθνικής οδού, στον παράδρομο Καβάλας θα αναμένουν και επιπρόσθετοι μοτοσικλετιστές από την Αττική και την Πελοπόννησο με σκοπό την συνένωσή τους με τον υπόλοιπο κορμό της πορείας προς την πλατεία Συντάγματος.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τους Αγανακτισμένους στους δρόμους
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/aganaktismenoi/arthro/191991/to-programma-ton-aganaktismenon-stis-kinitopoiiseis/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |