ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της Catherine Zeta Jones με τον Michael Douglas στη Ζάκυνθο! /

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της Catherine Zeta Jones με τον Michael Douglas στη Ζάκυνθο!



Δημοσιεύθηκε: 21.06.11 18:24
Τα ελληνικά νησιά για άλλη μια φορά έχουν γίνει πόλος έλξης για πολλούς stars του εξωτερικού. Μετά τη Shakira και τον Pique στη Μύκονο και τον Bruce Willis με τη σύζυγό του στη Ρόδο σειρά έχει η Catherine Zeta Jones με τον Michael Douglas. Το ζευγάρι μετά την επίσκεψή του στο Μουσείο της Ακρόπολης και την περιήγησή τους στην Αθήνα επέλεξαν τη Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με την ΕΡΖ, το ζευγάρι έφθασε στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου με ένα σύγχρονο αεροσκάφος Lear Jet και μεταφέρθηκε αμέσως στο super yacht Mary Jean II που βρίσκεται στη Ζάκυνθο από την Κυριακή. Πρόκειται για ένα πανέμορφο σκάφος μήκους 61,7 m και 12 m πλάτους, που διαθέτει όλες τις ανέσεις.
Το πλήρωμα του σκάφους υποδέχτηκε το διάσημο ζευγάρι και τα παιδιά τους Dylan και Carey και μόλις εκείνοι έφθασαν τους άνοιξαν σαμπάνια και λίγη ώρα αργότερα έκατσαν για φαγητό με φίλους τους. στην πίσω βεράντα.
Νωρίτερα το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στην Αθήνα όπου επισκέφθηκε το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και είχε δει από κοντά όλα τα εκθέματα με τη συνοδεία του ξεναγού του.
Η λάμψη του Hollywood, διήρκεσε λίγες ώρες, αφού το υπερπολυτελές σκάφος έλυσε με κατεύθυνση προς τον κόλπο του Λαγανά. Πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται να περνούσε από το «Ναυάγιο» και αμέσως μετά να μεταβεί Κεφαλονιά. Δείτε το video: ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr Link:[http://www.gossip-tv.gr/story/113522/deite-tis-protes-photographies-apo-tis-diakopes-tes-catherine-zeta-jones-me-ton-michael/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |