ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Λείπει μια υπογραφή στην ΑΕΚ /

Λείπει μια υπογραφή στην ΑΕΚ



Την τελική συγκατάθεση της Ουντινέζε περιμένουν στην ΑΕΚ για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Στιβ Μπέλεκ. Οι «κιτρινόμαυροι» έστειλαν χθες υπογεγραμμένο το έγγραφο με το οποίο αποδέχονται τους όρους που έθετε η ιταλική ομάδα και απομένει η υπογραφή της άλλης πλευράς.

Στις τάξεις της «Ένωσης» δεν ανησυχούν για τη «σφήνα» της Γρανάδα, παρότι η ισπανική ομάδα είχε την περασμένη σεζόν τέσσερις παίκτες δανεικούς από την Ουντινέζε, ενώ θα αγωνίζεται πλέον στην Primera Division.

Αν όλα πάνε καλά, η ΑΕΚ θα πληρώσει 80.000 ευρώ ως «ενοίκιο» στην Ουντινέζε και θα καλύψει το συμβόλαιο του Μπέλεκ, που είναι λίγο πάνω από 100.000 ευρώ. Ο 18χρονος Καμερουνέζος θα έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, ενώ στη συμφωνία θα προβλέπεται και πρόστιμο αν δεν καλύψει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Είναι πιθανό, εφόσον αποκτηθεί ο Μπέλεκ, να μην υπάρξει άλλη προσθήκη επιθετικού και ο Μανόλο Χιμένεθ να στηριχτεί στον συγκεκριμένο παίκτη μαζί με τους Λυμπερόπουλο και Σιαλμά. Με τα χρήματα αυτά ίσως γίνει η υπέρβαση για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

Κοντά στους Ισπανούς

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τα ευχάριστα και για τις περιπτώσεις των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος. Η ΑΕΚ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα με τη Σεβίλλη και συζητά με τους παίκτες. Ο 22χρονος αμυντικός θα αποκτηθεί δανεικός για ένα χρόνο και ο 23χρονος επιθετικός θα μείνει ελεύθερος και θα υπογράψει για 2+2 χρόνια.

Ανοικτά παραμένει το θέμα του Λαουτάρο Ακόστα, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από τη Σεβίλλη. «Είμαι 23 ετών και δεν μπορώ να χάσω κι άλλη σεζόν. Χρειάζομαι να παίζω 35 ματς τη χρονιά, να αισθανθώ ξανά ποδοσφαιριστής, να αισθανθώ σημαντικός, να κάνω μία καλή σεζόν για να αποκτήσω ξανά αυτοπεποίθηση. Περιμένω την απόφαση της ομάδας. Θα κάνω την προετοιμασία και θα προσπαθήσω να πείσω τον νέο προπονητή ότι είμαι έτοιμος να παίξω στη Σεβίλλη. Αλλά αν δεν είναι σίγουρος ότι είμαι έτοιμος, θα ήταν καλύτερα να φύγω και να ψάξω ομάδα», δήλωσε ο Ακόστα στην «ABC». Το κασέ του, που είναι 450.000 ευρώ ετησίως, αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την απόκτηση του Αργεντινού.

Μετά τον Δέλλα… Μανωλάς

Ο Τραϊανός Δέλλας είπε το «ναι» και ανανέωσε για ένα χρόνο το συμβόλαιό του. Ο 35χρονος αμυντικός αναμένεται να εισπράξει περίπου 280.000 ευρώ για το διάστημα αυτό. Επόμενο μέλημα της διοίκησης είναι η ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, που αν δεν συμφωνήσει να υπογράψει, πιθανότατα θα πωληθεί για να μη χαθεί δίχως αντάλλαγμα το επόμενο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Ο 19χρονος αμυντικός απέρριψε την τελευταία πρόταση που ήταν για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 800.000 ευρώ και ζήτησε 400.000 ευρώ ετησίως.

Πηγή: sport-fm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/188612/leipei-mia-upografi-stin-aek/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |