ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Aκυρώθηκε η συναυλία της Amy Winehouse! /

Aκυρώθηκε η συναυλία της Amy Winehouse!



Όσοι την περιμένατε πως και πως, θα μείνετε με το παράπονο... Η συναυλία της Amy Winehouse την Τετάρτη στην Αθήνα ακυρώθηκε μετά τα γιουχαΐσματα που εισέπραξε από το κοινό στη συναυλία της στη Σερβία που βγήκε μεθυσμένη!

Η συναυλία της στο Βελιγράδι το βράδυ του Σαββάτου ήταν το λιγότερο ένα φιάσκο για όσους πλήρωσαν ουκ ολίγα χρήματα για να την απολαύσουν. Η Winhouse εμφανίστηκε στη σκηνή τρεκλίζοντας, αγκάλιαζε τους μουσικούς που προσπαθούσαν να την πείσουν να τραγουδήσει, ξέχναγε λόγια, ήταν παράφωνη, έπεφτε κάτω και έλεγε ασυναρτησίες.

Το θέαμα ήταν πραγματικά θλιβερό για μία ερμηνεύτρια, που όσον αφορά την καλλιτεχνική της αξία (όταν είναι νηφάλια) είναι η σημαντικότερη της γενιάς της.

Κάπως έτσι και για να μην γίνει ακόμα περισσότερο ρεζίλι η Winehouse ακύρωσε τις συναυλίες της στην Κωνσταντινούπολη (που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα) και στην Αθήνα (στις 22 Ιουνίου στο πλαίσιο του Ejekt Festival) και επέστρεψε άρον άρον στο Λονδίνο και στους γιατρούς της.

''Η τραγουδίστρια θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους ΟΠΑΔούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να την δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση. Αν και θέλει να δώσει αυτές τις συναυλίες, συμφώνησε με το management της ότι δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στην Μεγάλη Βρετανία'' αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπός της.

Βέβαια το Ejekt Festival της Τετάρτης δεν ακυρώνεται, αφού η συναυλία της Winehouse ήταν απλά μέρος του line up. Ωστόσο ρίχνει την τιμή του εισιτηρίου από 50 σε 40 ευρώ.

Δείτε το video με την τραγελαφική εμφάνιση της Amy Winhouse στο Βελιγράδι... ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |